Lunchmeny

Martin med personal har öppet restaurangen på Skövde GK året om. Buffébordet står uppdukat till lunch: Dagens soppa, två varmrätter, stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka. Under golfsäsongen finns alltid en härlig helgbuffé framdukad mellan 11.30 och 15.00


Vecka 42

måndag

Smörstekt torsk serveras med romcréme, citron och kokt potatis

Fläskpasta med svamp och ädelost toppas med rucola och riven hårdost

Svamp och bönpasta smaksatt med ädelost toppas med rucola och riven hårdost

tisdag

Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon

Kycklingwok med grön curry & lime serveras med varm nudelsallad

Grönsakswok med grön curry & lime serveras med varm nudelsallad

onsdag

Panerad sej med tartarsås, citron och dillkokt potatis

Ungersk Gulaschgryta med smetana och ris

Panerad aubergine med tartarsås, citron och dillkokt potatis

torsdag

Ärtsoppa med fläsk samt pannkakakor med sylt och grädde

Köttfärslimpa serveras med lingonchutney, karamelliserad lök och kokt potatis

Svampcannelloni serveras med smulad fetaost, tomatsås samt babyspenat

fredag

Husets bouillabaisse serveras med rouille, vitlöksbröd och kokt potatis

”Chicken fajitas” med kycklingfärs, lök, paprika & koriander serveras med mangosalsa, aioli, rostad potatis samt tortillabröd

Pulled oumph med lök, paprika & koriander serveras med mangosalsa, aioli, rostad potatis samt tortillabörd

lördag

Helgbuffé 11.30-15.00
Prästostbakad kolja serveras med gräslökssås samt potatisstomp

Slottsstek med pressgurka, gelé, gräddsås och kokt potatis

söndag

Stängt för säsongen!