Lunchmeny
Martin med personal har öppet restaurangen på Skövde GK året om. Buffébordet står uppdukat till lunch: Dagens soppa, två varmrätter, stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka. Under golfsäsongen finns alltid en härlig helgbuffé framdukad mellan 11.30 och 15.00
Vecka 40
måndag
Halstrad kummel serveras med rostad kräftsky, dillslungade sockerärtor samt potatisstomp
Gräddstuvad pytt i panna serveras med saltgurka, rödbetor och stekt ägg
Vegetarisk pytt i panna med saltgurka, rödbetor och stekt ägg
tisdag
Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon
Jambalaya med kyckling och kryddkorv serveras med chilikräm
Jambalaya serveras med chilikräm
onsdag
Asiatiska fiskbiffar med sojastekt blomkål, basmatiris och chilimajonnäs
Pasta Bolognese med husets ketchup och lagrad hårdost
Pasta penne med höstsvamp, lagrad ost och ruccola
torsdag
Ärtsoppa med fläsk samt pannkakakor med sylt och grädde
Nattbakad fläskkarré med choronsås, råstekt potatis och rostad broccoli
Bakad rotselleri med choronsås, råstekt potatis, haricot vertes och råstekt broccoli
fredag
Panerad kolja med dansk remouladsås, smörade ärter och kokt potatis
Helstekt kotlettrad med Café de Parissås, bakad tomat och klyftpotatis
Panerad grönsaksbiff med dansk remouladsås, smörade ärter och kokt potatis
lördag
Helgbuffé 11.30-15.00
Grekiska färsbiffar med soltorkad tomat, fetaost och rostad potatis
Husets bouillabaisse med ruille, kokt potatis och vitlöksbröd
söndag
Helgbuffé 11.30-15.00
Köttfärslimpa med lingon, potatismos, gräddsås och inlagd gurka
Halstrad torsk med skaldjurssås, variation på blomkål och kokt potatis
Veckans sallad
Het tonfiskröra rostat matvete, spenat, picklad morot och rostad lök