Lunchmeny

Martin med personal har öppet restaurangen på Skövde GK året om. Buffébordet står uppdukat till lunch: Dagens soppa, två varmrätter, stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka. Under golfsäsongen finns alltid en härlig helgbuffé framdukad mellan 11.30 och 15.00


Vecka 6

måndag

Smörstekt Uer serveras med skaldjurssås, glacerade betor och potatisstomp toppat med sockerärtor, dill & schalottenlök

Pasta Italiano med mozzarella, charkuterier, riven hårdost, basilika och balsamicoglacé

Pasta pesto med mozzarella, basilika, rostad pumpa & balsamicoglacé

tisdag

Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon

Fiskgratäng smaksatt med dill, grillad citron & marinerade räkor serveras med potatispuré

Gratinerad blomkål smaksatt med tryffel serveras med rostade solrosfrön och potatispuré

 

onsdag

Pankopanerad sej toppad med picklad lök, skagenröra & dill, kokt potatis

Biff à la Lindström med skånsk potatis, skysås och saltgurka

Getostbakade betor med buljongkokta linser, röstade frön och krasse

 

torsdag

Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt och grädde

Mozzarellafylld kyckling toppad med örtmarinerad zucchini serveras med soltorkadtomatsky & tapenadeslungad potatis

Tomat & mozzarellapaj med lök & spenatsallad samt örtdressing

fredag

Husets Bouillabasie med saffransaioli, kokt potatis och vitlöksbröd

Nattbakad fläskkarré med mango- & äppelchutney samt sojasky serveras med sesamrostade rötter

Cannelloni fylld med färskost och svamp serveras med tomatsås