Lunchmeny

Martin med personal har öppet restaurangen på Skövde GK året om. Buffébordet står uppdukat till lunch: Dagens soppa, två varmrätter, stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka. Under golfsäsongen finns alltid en härlig helgbuffé framdukad mellan 11.30 och 15.00


Vecka 36

måndag

Smörstekt lubbfilé serveras med skaldjurssky & potatisstomp smaksatt med gräslök

Pasta pesto med vitlöksbakad kyckling toppas med riven hårdost samt babyspenat

Pasta pesto med rostade grönsaker toppad med riven hårdost och babyspenat

tisdag

Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon

Asiatisk biffwok toppad med chilimarinerad pak choi serveras med nudelsallad & sesamdressing

Asiatisk grönsakswok toppad med chilimarinerad pak choi serveras med nudelsallad & sesamdressing

onsdag

Panerad flundra med dansk remoulad, citron och dillkokt potatis

Bouef Bourguignon med fläsk, smålök, & svamp serveras med potatispuré

Svamp & rotfruktsragu smaksatt med timjan och rödvin serveras med potatispuré

torsdag

Ärtsoppa med fläsk samt pannkakakor med sylt och grädde

Pannbiff med karamelliserad lök, skysås, lingonchutney och kokt potatis

Grönsaksbiffar med karamelliserad, skysås, lingonchutney och kokt potatis

fredag

Havets Wallenbergare med grönärtsås, fänkålssallad och potatispuré

Skinkstek med äppelchutney, gräddsås och kokt potatis

Risotto med rostad jordärtskocka, pumpakärnor och smulad getost

lördag

Helgbuffé 11.30-15.00

Brödstekt kolja serveras med citron, örtaioli samt dillkokt potatis

Örtkryddat kycklingbröst serveras med rostade rotsaker, varm tomatsallad samt balsamicosky

 179:-/person

söndag

Helgbuffé 11.30-15.00

Fetaostfylld lax serveras med vitvinssås samt örtkrossad potatis

Fläskschnitzel serveras med kryddsmör, rödvinssås samt rostad potatis

179:-/person