Lunchmeny
Martin med personal har öppet restaurangen på Skövde GK året om. Buffébordet står uppdukat till lunch: Dagens soppa, två varmrätter, stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka. Under golfsäsongen finns alltid en härlig helgbuffé framdukad mellan 11.30 och 15.00
Vecka 36
måndag
Smörstekt lubbfilé serveras med skaldjurssky & potatisstomp smaksatt med gräslök
Pasta pesto med vitlöksbakad kyckling toppas med riven hårdost samt babyspenat
Pasta pesto med rostade grönsaker toppad med riven hårdost och babyspenat
tisdag
Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon
Asiatisk biffwok toppad med chilimarinerad pak choi serveras med nudelsallad & sesamdressing
Asiatisk grönsakswok toppad med chilimarinerad pak choi serveras med nudelsallad & sesamdressing
onsdag
Panerad flundra med dansk remoulad, citron och dillkokt potatis
Bouef Bourguignon med fläsk, smålök, & svamp serveras med potatispuré
Svamp & rotfruktsragu smaksatt med timjan och rödvin serveras med potatispuré
torsdag
Ärtsoppa med fläsk samt pannkakakor med sylt och grädde
Pannbiff med karamelliserad lök, skysås, lingonchutney och kokt potatis
Grönsaksbiffar med karamelliserad, skysås, lingonchutney och kokt potatis
fredag
Havets Wallenbergare med grönärtsås, fänkålssallad och potatispuré
Skinkstek med äppelchutney, gräddsås och kokt potatis
Risotto med rostad jordärtskocka, pumpakärnor och smulad getost
lördag
Helgbuffé 11.30-15.00
Brödstekt kolja serveras med citron, örtaioli samt dillkokt potatis
Örtkryddat kycklingbröst serveras med rostade rotsaker, varm tomatsallad samt balsamicosky
179:-/person
söndag
Helgbuffé 11.30-15.00
Fetaostfylld lax serveras med vitvinssås samt örtkrossad potatis
Fläskschnitzel serveras med kryddsmör, rödvinssås samt rostad potatis
179:-/person