Lunchmeny

Martin och Simon Knutas med personal har öppet på Skövde GK året om. Buffébordet står uppdukat till lunch: Dagens soppa, två varmrätter, stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka.


Vecka 23

måndag

Korv stroganoff med grillad paprika & pilaffris

Citrusbakad torskrygg med stompad färskpotatis & vitvinssås

Vegetarisk
Stroganoff med halloumi, grillad paprika & pilaffris

tisdag

Stekt fläsk med raggmunk, löksås & rårörda lingon

Prästostfylld köttfärslimpa med portvinssås, brynt lök & kokt potatis

Vegetarisk
Bakad pumpa med örtsalsa & raggmunk

 

onsdag

Skomakarlåda på oxbringa med brynt bacon, kalvsky & potatismos

Pasta ”Alfredo” med bräckt skinka, oliver & lagrad hårdost

Vegetarisk
Pasta ”Alfredo” med tzayspett, oliver & lagrad hårdost

torsdag

Grillbuffé med helgrillad karré, kryddkorv, kyckling, husets sallader & såser

 

fredag

Ciderbrässerad kotlett med rosépepparsås & potatisgratäng

Paella med skaldjur & chilidressing

Vegetarisk
Vegetarisk paella

lördag

Helgbuffé 11.30 - 15.00

Karré med rostad vitlökssås & ugnsrostad potatis
Sejrygg med stoppad färskpotatis & brynt smörsås
159:- / person 
söndag

Helgbuffé 11.30 - 15.00

Krämig tortellini med kyckling, rostad tomatsås, oliver & fetaost
Köttfärslimpa med gräddsky, brynt lök & kokt potatis
159:- / person