Lunchmeny

Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb MÅNDAG - FREDAG 11.15-14.00 för lunch året om. På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter, stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka. 
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad. Håll utkik för öppningsdatum här och på www.mattiasmat.se

Vecka 24

måndag

Flygande Jacob med jordnötter, bacon, grädde & ris

Kolja med brynt smör, räkor, krossat ägg, dill samt kokt färskpotatis

Vegetarisk
Jacob med Quornfilé, jordnötter, banan, grädde

tisdag

Stekt fläsk med bruna bönor, kokt potatis, löksås & rårörda lingon

Kalops med rödbetor, glacerad morot & kokt potatis

Vegetarisk
Vegetarisk gryta med röbetor & linser serveras med glacerad morot & kokt potatis

onsdag

”Biff Rydberg” på högrev med senapscréme & brynt potatis

Fiskgratäng med potatisstomp smaksatt med örter

Vegetarisk
Grönsaksgratäng serveras med potatisstomp smaksatt med örter

torsdag

Ärtsoppa- med fläsk samt pannkakor med sylt & grädde

Italienska köttbullar med tomatsås & lagrad hårdost

Vegetarisk
Pasta pesto med rostad tomat & solrosfrön

fredag

Skinkstek med äppelchutney, gräddsås & kokt potatis

Bouillabaise med rouille & vitlöksbröd

Vegetarisk
Tzayspett serveras med aioli och rostad potatis

lördag

Helgbuffé 11.30 – 15.00

Helstekt kotlettrad serveras med champinjonsås och timjanrostad potatis

Halstrad lax med hollandaise och örtkrossad färskpotatis

Lördagens soppa

159:- / person

söndag

Helgbuffé 11.30 – 15.00

Grillad kycklingfilé, rotfruktsgratäng och rödvinssky

Prästostbakad sej serveras med skaldjurssås och dill kokt potatis

Söndagens soppa

159:- / person