Lunchmeny

Martin och Simon Knutas med personal har öppet på Skövde GK året om. Buffébordet står uppdukat till lunch: Dagens soppa, två varmrätter, stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka.


Vecka 24

måndag

Flygande Jacob med jordnötter, bacon, grädde & ris

Kolja med brynt smör, räkor, krossat ägg, dill samt kokt färskpotatis

Vegetarisk
Jacob med Quornfilé, jordnötter, banan, grädde

tisdag

Stekt fläsk med bruna bönor, kokt potatis, löksås & rårörda lingon

Kalops med rödbetor, glacerad morot & kokt potatis

Vegetarisk
Vegetarisk gryta med röbetor & linser serveras med glacerad morot & kokt potatis

onsdag

”Biff Rydberg” på högrev med senapscréme & brynt potatis

Fiskgratäng med potatisstomp smaksatt med örter

Vegetarisk
Grönsaksgratäng serveras med potatisstomp smaksatt med örter

torsdag

Ärtsoppa- med fläsk samt pannkakor med sylt & grädde

Italienska köttbullar med tomatsås & lagrad hårdost

Vegetarisk
Pasta pesto med rostad tomat & solrosfrön

fredag

Skinkstek med äppelchutney, gräddsås & kokt potatis

Bouillabaise med rouille & vitlöksbröd

Vegetarisk
Tzayspett serveras med aioli och rostad potatis

lördag

Helgbuffé 11.30 – 15.00

Helstekt kotlettrad serveras med champinjonsås och timjanrostad potatis

Halstrad lax med hollandaise och örtkrossad färskpotatis

Lördagens soppa

159:- / person

söndag

Helgbuffé 11.30 – 15.00

Grillad kycklingfilé, rotfruktsgratäng och rödvinssky

Prästostbakad sej serveras med skaldjurssås och dill kokt potatis

Söndagens soppa

159:- / person