Lunchmeny

Martin och Simon Knutas med personal har öppet på Skövde GK året om. Buffébordet står uppdukat till lunch: Dagens soppa, två varmrätter, stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka.


Vecka 22

måndag

Kryddkorv med ”Mac & Cheese” samt tomatsås

Paprikabakad fisk med oliver, rödlök, basolikasås samt pilaffris

Vegetarisk
Grillost med ”Mac & Cheese” samt tomatsås

tisdag

Stekt fläsk med bruna bönor, kokt potatis, löksås & rårörda lingon

Grönpepparbiff med balsamicosky & ugnsrostad potatis

Vegetarisk
Tzayspett med ratatouille & ugnsrostad potatis

onsdag

Kalvstek med dillrostad morot, ättiksyrad gräddsky samt kokt potatis

Krämig pasta med räkor, blåmusslor, fänkål, grädde, chili & ingefära

Vegetarisk
Pasta med krämig tomatsås & gravad fänkål

torsdag

Ärtsoppa- med fläsk samt pannkakor med sylt & grädde

Nattbakat högrev med rökt fläsk, rödvin, champinjoner & potatispuré

Vegetarisk
Helbakad rotselleri med ragu på svamp & lök samt potatispuré

fredag

Kycklinggryta ”Korma” med kryddkokt basmatiris & naanbröd

Smörstekt fisk ”Grenole” med kapris, rödbetor, brynt smör & dillkokt potatis

Vegetarisk
Grönsaksgryta ”Grenole!” med kryddkokt basmatiris & naanbröd

lördag

Helgbuffé 11.30-15.00

Cajungrillad fläskkarré med ratatouille & klyftpotatis

Äppelinkokt laxfilé med buljongkokt potatis & örthollandaise

Lördagens soppa

159:- / person

 

söndag

Helgbuffé 11.30-15.00

Kalkonstek med örtagårdsås & ramslöksrisotto

Pasta med strimlat nötkött, tryffelolja, brynt svamp & lagrad hårdost

Söndagens soppa

159:- / person