Lunchmeny

Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb MÅNDAG - FREDAG 11.15-14.00 för lunch året om. På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter, stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka. 
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad. Håll utkik för öppningsdatum här och på www.mattiasmat.se

Vecka 22

måndag

Kryddkorv med ”Mac & Cheese” samt tomatsås

Paprikabakad fisk med oliver, rödlök, basolikasås samt pilaffris

Vegetarisk
Grillost med ”Mac & Cheese” samt tomatsås

tisdag

Stekt fläsk med bruna bönor, kokt potatis, löksås & rårörda lingon

Grönpepparbiff med balsamicosky & ugnsrostad potatis

Vegetarisk
Tzayspett med ratatouille & ugnsrostad potatis

onsdag

Kalvstek med dillrostad morot, ättiksyrad gräddsky samt kokt potatis

Krämig pasta med räkor, blåmusslor, fänkål, grädde, chili & ingefära

Vegetarisk
Pasta med krämig tomatsås & gravad fänkål

torsdag

Ärtsoppa- med fläsk samt pannkakor med sylt & grädde

Nattbakat högrev med rökt fläsk, rödvin, champinjoner & potatispuré

Vegetarisk
Helbakad rotselleri med ragu på svamp & lök samt potatispuré

fredag

Kycklinggryta ”Korma” med kryddkokt basmatiris & naanbröd

Smörstekt fisk ”Grenole” med kapris, rödbetor, brynt smör & dillkokt potatis

Vegetarisk
Grönsaksgryta ”Grenole!” med kryddkokt basmatiris & naanbröd

lördag

Helgbuffé 11.30-15.00

Cajungrillad fläskkarré med ratatouille & klyftpotatis

Äppelinkokt laxfilé med buljongkokt potatis & örthollandaise

Lördagens soppa

159:- / person

 

söndag

Helgbuffé 11.30-15.00

Kalkonstek med örtagårdsås & ramslöksrisotto

Pasta med strimlat nötkött, tryffelolja, brynt svamp & lagrad hårdost

Söndagens soppa

159:- / person