Lunchmeny
Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb MÅNDAG - FREDAG 11.15-14.00 för lunch året om. På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter, stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka.
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad. Håll utkik för öppningsdatum här och på www.mattiasmat.se
Vecka 22
måndag
Kryddkorv med ”Mac & Cheese” samt tomatsås
Paprikabakad fisk med oliver, rödlök, basolikasås samt pilaffris
Vegetarisk
Grillost med ”Mac & Cheese” samt tomatsås
tisdag
Stekt fläsk med bruna bönor, kokt potatis, löksås & rårörda lingon
Grönpepparbiff med balsamicosky & ugnsrostad potatis
Vegetarisk
Tzayspett med ratatouille & ugnsrostad potatis
onsdag
Kalvstek med dillrostad morot, ättiksyrad gräddsky samt kokt potatis
Krämig pasta med räkor, blåmusslor, fänkål, grädde, chili & ingefära
Vegetarisk
Pasta med krämig tomatsås & gravad fänkål
torsdag
Ärtsoppa- med fläsk samt pannkakor med sylt & grädde
Nattbakat högrev med rökt fläsk, rödvin, champinjoner & potatispuré
Vegetarisk
Helbakad rotselleri med ragu på svamp & lök samt potatispuré
fredag
Kycklinggryta ”Korma” med kryddkokt basmatiris & naanbröd
Smörstekt fisk ”Grenole” med kapris, rödbetor, brynt smör & dillkokt potatis
Vegetarisk
Grönsaksgryta ”Grenole!” med kryddkokt basmatiris & naanbröd
lördag
Helgbuffé 11.30-15.00
Cajungrillad fläskkarré med ratatouille & klyftpotatis
Äppelinkokt laxfilé med buljongkokt potatis & örthollandaise
Lördagens soppa
159:- / person
söndag
Helgbuffé 11.30-15.00
Kalkonstek med örtagårdsås & ramslöksrisotto
Pasta med strimlat nötkött, tryffelolja, brynt svamp & lagrad hårdost
Söndagens soppa
159:- / person