Lunchmeny

Martin med personal har öppet restaurangen på Skövde GK året om. Buffébordet står uppdukat till lunch: Dagens soppa, två varmrätter, stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka. Under golfsäsongen finns alltid en härlig helgbuffé framdukad mellan 11.30 och 15.00


Vecka 41

måndag

Pestobakad sejrygg med vitvinssås, citron & chilimarinerade räkor serveras med potatisstomp

Kycklingpasta med svamp, soltorkad tomat, dijonsenap, babyspenat och riven hårdost

Cannelloni fylld med svamp och färskost, serveras med rucola, rostade solrosfrön och tomatsås

tisdag

Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon

Biffwok smaksatt med röd curry, kokosmjölk & limeblad serveras med nudelsallad

Grönsakswok smaksatt med röd curry, kokosmjöl & limeblad serveras med nudelsallad

onsdag

Gratinerad torsk med grädde, pepparrot, citron & hårdost serveras med dillslungade sockerärtor och kokt potatis

Krämig nötgryta med svamp, lök och persilja serveras med potatispuré

Krämig lins & rotfruktsgryta med svamp, lök och persilja serveras med potatispuré

torsdag

Ärtsoppa med fläsk samt pannkakakor med sylt och grädde

Biff Lindström med skysås, saltgurka och skånsk potatis

Rödbetsbiff toppad med getost serveras med skysås, saltgurka och skånsk potatis

fredag

Västerbottenbakad kummel serveras med kräftsås, dillslungad potatis och primörer

Grillad fläsksida med BBQ-sås, rostad majsaioli och rostade rotsaker

Grillade grönsaker med BBQ-sås, rostad majsaioli samt rostade rotsaker

lördag

Helgbuffé 11.30-15.00
Fetaostbakad lax med gräslökssås serveras med örtkrossad potatis

Kalvfärsbiff med kaffegräddsås, syrad gurka samt rårörda

179:- /person 

söndag

Helgbuffé 11.30-15.00
Fisk & skaldjursgratäng toppad med fänkålssallad serveras med pommes duchesse

Nattbakad nötrulle med pepparsås, bakad tomat och rostad potatis

179:- /person