Lunchmeny

Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb MÅNDAG - FREDAG 11.15-14.00 för lunch året om. På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter, stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka. 
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad. Håll utkik för öppningsdatum här och på www.mattiasmat.se

Vecka 35

måndag

Brödstekt sej serveras med citron och dillmajonnäs samt kokt potatis

Flygande Jakob med jordnötter, bacon, banan, grädde samt ris

Vegetarisk Jakob med jordnötter, banan och grädde samt ris

tisdag

Bakad kolja med brynt smör, krossat ägg, pepparrot, och räkor, kokt potatis

Stekt fläsk med brunabönor, kokt potatis, löksås och rårörda lingon

Bakad rotselleri med brynt smör, pepparrot samt ragu på bönor och lök

onsdag

Fisk och skaldjurspasta smaksatt med basilika och chili toppas med riven hårdost

Helstekt kotlettrad med rotfruktsgratäng, smörstekta haricotsverts och rödvinssky

Pasta pesto serveras med rostade solrosfrön, rucola samt riven hårdost

torsdag

Ärtsoppa med fläsk samt pannkakakor med sylt och grädde

Italienska köttbullar med tomatsås och lagrad hårdost

Italienska grönsaksbollar med tomatsås och lagrad hårdost

fredag

Bouillabaisse med rouille samt vitlöksbröd

Grillat högrev med chimichurri serveras med pepparsky samt rostad potatis

Grillade grönsaker med chimichurri, pepparsky och rostad potatis

lördag

Helgbuffé 11.30 - 15.00

Västerbottenbakad kummel serveras med kräftsås och stompad potatis

Panerad fläskschnitzel med rödvinssås, kryddsmör samt rostad potatis

179:-/ person

söndag

Helgbuffé 11.30 - 15.00

Fisk & skaldjursgratäng smaksatt med dill och citron serveras med potatispuré

Kycklingfilé fylld med fetaost och soltorkadtomat, skysås och stekt grönsaksris

179:-/ person

Trädgårdsallad med lufttorkad skinka, mozzarella, nektarin  samt balsamicoglacé