Lunchmeny

Martin med personal har öppet restaurangen på Skövde GK året om. Buffébordet står uppdukat till lunch: Dagens soppa, två varmrätter, stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka. Under golfsäsongen finns alltid en härlig helgbuffé framdukad mellan 11.30 och 15.00


Vecka 49

måndag

Smörstekt vitling med kräftsås, örtmarinerade betor samt kokt potatis

Flygande Jakob med kyckling, banan, bacon, jordnötter och chili serveras med ris

Vegetarisk Jakob med, banan, jordnötter och chili serveras med ris

tisdag

Stekt fläsk med bruna bönor, kokt potatis, löksås och rårörda lingon

Biff Stroganoff med rostad paprika, smetana och saltgurka samt buljongkokt ris

Svamprisotto toppad med rucola och riven parmesan

onsdag

Saffransbakad torsk toppad med fänkålsallad serveras med vitvinssås och örtkrossad potatis

Kryddbakad fläskkarré serveras med hoisinssås och varm nudelsallad

Kryddrostade tzayspett med hoisinssås samt varm nudelsallad

torsdag

Ärtsoppa med fläsk samt pannkakakor med sylt och grädde

Köttfärslimpa med ragu på svamp, bacon och lök serveras med rödvinssky och potatispuré

Grönsaksbiffar serveras med ragu på svamp och lök samt rödvinssky och potatispuré

fredag

Kökets bouillabaisse serveras med roille och vitlöksbröd samt kokt potatis

Äpplebakad fläskkotlett toppad med grönkål och rostade solrosfrön serveras med bearnaise, rödvinssås och rostad potatis

Svamppaj toppad med fetaost, babyspenat och picklad rödlök