Lunchmeny

Martin med personal har öppet restaurangen på Skövde GK året om. Buffébordet står uppdukat till lunch: Dagens soppa, två varmrätter, stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka. Under golfsäsongen finns alltid en härlig helgbuffé framdukad mellan 11.30 och 15.00


Vecka 50

måndag

Smörstekt kummel med gräslökssås samt potatis och blomkålspuré

Pasta Bolognese serveras med husets ketchup samt riven hårdost

Pasta Bolognese på Quornfärs med husets ketchup samt riven hårdost

tisdag

Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon

Asiatisk kycklinggryta smaksatt med gröncurry, koks och limeblad serveras med kryddkokt basmatiris

Fried rice serveras med sotat tzayspett samt currydressing

onsdag

Prästostbakad kolja serveras med hummersås samt smör och dillslungad potatis

Helstekt fläskkarré serveras med pepparsås och örtrostade rotsaker

Pumparisotto toppad med sojabönor och fetaost

torsdag

Ärtsoppa med fläsk samt pannkakakor med sylt och grädde
Pannbiff med champinjonsås, rosmarinskryddade lingon och kokt potatis
Rotfruktsbiffar med champinjonsås, rosmarinskryddade lingon och kokt potatis

fredag

Fisk & skaldjursgratäng serveras med potatisstomp smaksatt med örter och rostad lök
Soja & chilimarinerad flankstek serveras med rödvinssås, vitköksfrästa haricots verts samt rostad potatis
Spenat & fetaostpaj serveras med tomat och löksallad