Lunchmeny
Martin med personal har öppet restaurangen på Skövde GK året om. Buffébordet står uppdukat till lunch: Dagens soppa, två varmrätter, stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka. Under golfsäsongen finns alltid en härlig helgbuffé framdukad mellan 11.30 och 15.00
Vecka 22
måndag
Smörstekt makrill serveras med örtcréme, citrusdressad babyspenat och dillkokt färskpotatis
Grillad fläskkarré med pepparsås vitlöksfrästa haricotsverts och rostad potatis
Pasta pesto toppad med vitlöksfräst svamp och riven hårdost
tisdag
Stekt fläsk med raggmunk, löksås & rårörda lingon
Mandelbakad torsk med citronsås och potatisstomp smaksatt med dill och brynt smör
Mandelbakad pumpa med salsa verde och potatisstomp smaksatt med dill & brynt smör
onsdag
Panerad kummel med chili & limemajonnäs, sesamwokade grönsaker och jasminris
Kalvfärsjärpar med gräddsås, pressgurka, lingon och kokt potatis
Panerad Quornfilé med chili & limemajonnäs, sesamwokade grönsaker och jasminris
torsdag
Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt & grädde
Grillat högrev serveras med kryddsmör, rödvinssås och potatisgratäng
Grillat grönsaksspett med kryddsmör, rödvinssås & potatisgratäng
fredag
Fiskgratäng smaksatt med dill & grillad citron, toppad med örtmarinerade skaldjur serveras med potatispuré
Pannbiff med variation på lök med skysås, lingonchutney och kokt potatis
Bönbiffar smaksatt med timjan & vitlök serveras med skysås, lingonchutney och kokt potatis
lördag
Helgbuffé 11.30-15.00
Smörstekt röding serveras med vitvinssås & forellrom samt dillkokt färskpotatis
Nattbakad pepparbiff med bearnaise, skysås, bakad tomat och rostad potatis
179:- / Person
söndag
Helgbuffé 11.30-15.00
Västerbottenbakad kolja med vitvinssås, smörfrästa vårprimörer samt dillkokt färskpotatis
Mozzarellafylld kycklingfilé toppad med torkad skinka serveras med risotto och rostad kycklingbuljong
179:-/ person