Lunchmeny

Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb MÅNDAG - FREDAG 11.15-14.00 för lunch året om. På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter, stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka. 
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad. Håll utkik för öppningsdatum här och på www.mattiasmat.se

Vecka 22

måndag

Smörstekt makrill serveras med örtcréme, citrusdressad babyspenat och dillkokt färskpotatis

Grillad fläskkarré med pepparsås vitlöksfrästa haricotsverts och rostad potatis

Pasta pesto toppad med vitlöksfräst svamp och riven hårdost 

tisdag

Stekt fläsk med raggmunk, löksås & rårörda lingon

Mandelbakad torsk med citronsås och potatisstomp smaksatt med dill och brynt smör

Mandelbakad pumpa med salsa verde och potatisstomp smaksatt med dill & brynt smör   

onsdag

Panerad kummel med chili & limemajonnäs, sesamwokade grönsaker och jasminris

Kalvfärsjärpar med gräddsås, pressgurka, lingon och kokt potatis

Panerad Quornfilé med chili & limemajonnäs, sesamwokade grönsaker och jasminris 

torsdag

Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt & grädde

Grillat högrev serveras med kryddsmör, rödvinssås och potatisgratäng

Grillat grönsaksspett med kryddsmör, rödvinssås & potatisgratäng 

fredag

Fiskgratäng smaksatt med dill & grillad citron, toppad med örtmarinerade skaldjur serveras med potatispuré

Pannbiff med variation på lök med skysås, lingonchutney och kokt potatis

Bönbiffar smaksatt med timjan & vitlök serveras med skysås, lingonchutney och kokt potatis

lördag

Helgbuffé 11.30-15.00

Smörstekt röding serveras med vitvinssås & forellrom samt dillkokt färskpotatis

Nattbakad pepparbiff med bearnaise, skysås, bakad tomat och rostad potatis

179:- / Person

söndag

Helgbuffé 11.30-15.00

Västerbottenbakad kolja med vitvinssås, smörfrästa vårprimörer samt dillkokt färskpotatis

Mozzarellafylld kycklingfilé toppad med torkad skinka serveras med risotto och rostad kycklingbuljong

 179:-/ person