Lunchmeny

Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb MÅNDAG - FREDAG 11.15-14.00 för lunch året om. På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter, stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka. 
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad. Håll utkik för öppningsdatum här och på www.mattiasmat.se

Vecka 17

måndag

Pasta macaroni med ramslökspesto, skaldjur, spenat och lagrad hårdost serveras med äggulecremé

Chili con carne serveras med ris och korianderyoghurt

Vegetarisk
Chili sin carne serveras med ris och korianderyoghurt

tisdag

Stekt fläsk med raggmunk och löksås samt rårörda lingon

Grillad kyckling med soltorkad tomat och ruccola serveras med varm bulgursallad och skysås

Vegetarisk
Grillade grönsaker med soltorkad tomat och ruccola serveras med varm bulgursallad och skysås

onsdag

Helbakad fläskkarré med ljummen potatissallad, vårprimörer och ramslökssås

Pocherad torsk med variation på gröna ärtor, potatispuré och vitvinssås

Vegetarisk
Tzayspett med ljummen potatissallad, vårprimörer och ramslökssås     

torsdag

Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt och grädde

Rödvinsbrässerad fransyska med svamp, timjan och persiljerot serveras med potatisgratäng

Vegetarisk
Rödvinsbrässerad rotselleri med svamp, timjan och persiljerot serveras med potatisgratäng

fredag

Panerad fisk med dill och romsås, citron, smörslungade ärtor och kokt potatis

Pannbiff med bakat och syrat äpple, vårlök, rostad potatis och gräddig äppelsky serveras med vinbärschutney

Vegetarisk
Linsbiff med bakat och syrat äpple, vårlök, rostad potatis och gräddig äppelsky serveras med vinbärschutney

lördag
Helgbuffé 11.30-15.00

Boeuf bourguignon med smålök, svamp och bacon serveras med potatispuré

Sotad kolja med picklad fänkål, sesam, koriander och misomajonäs serveras med jasminris
179:- / person

söndag
Helgbuffé 11.30-15.00

Bakad kyckling med ramslök, tomat, lagrad hårdost och klyftpotatis serveras med smörad kycklingbuljong

Fläsknoisette med haricots verts, rödvinssky, vispat dragonsmör och pommes duchesse
179:- / person