Lunchmeny
Martin med personal har öppet restaurangen på Skövde GK året om. Buffébordet står uppdukat till lunch: Dagens soppa, två varmrätter, stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka. Under golfsäsongen finns alltid en härlig helgbuffé framdukad mellan 11.30 och 15.00
Vecka 39
måndag
Isterband serveras med dillstuvad potatis, kökets senap samt rödbetor
Panerad kummel med räkröra, citron och dillkokt potatis
Svampcannelloni med tomatsås, fetaost och babyspenat
tisdag
Stekt fläsk med bruna bönor, kokt potatis, löksås och rårörda lingon
Örtstekt kyckling serveras med pumparisotto med fetaost och skysås
Pumparisotto med fetaost samt örtstekta betor
onsdag
Ugnsbakad torsk serveras med rostade betor, kapris & brynt smör samt dillkokt potatis
Slottsstek med pressgurka, gelé, gräddsås och örtglacerade morötter, kokt potatis
Grönsaksquesadillas serveras med tomatsalsa, örtaioli och bladsallad
torsdag
Ärtsoppa med fläsk samt pannkakakor med sylt och grädde
Wallenbergare serveras med brynt smör, rårörda lingon, ärtor samt potatispuré
Kikärtsbiff med brynt smör, rårörda lingon, ärtor samt potatispuré
fredag
Fänkålsbakad kolja med rostad morot, dillpicklad blomkål, musselvelouté samt dillkokt potatis
Grillad pluma serveras med grillad paprika och majs samt aioli, rödvinssås och klyftpotatis
Grillade tzayspett med grillad paprika och majs samt aioli, rödvinssås och klyftpotatis
lördag
Helgbuffé 11.30-15.00
Cajunsotad lax serveras med gravad citron, vitvinssås, smörfrästa haricotsverts och kokt potatis
Helstekt fläskkotlett serveras med rotfruktskaka, grönpepparsås samt grillad spetskål
söndag
Helgbuffé 11.30-15.00
Pocherad torsk med krossat ägg, räkor, brynt smör och riven pepparrot serveras med kokt potatis
Nattbakad fläsksida med BBQ-sås, äpple cidersås samt rostade rotfrukter
Grekisk sallad med fetaost, oliver, lök, gurka, tzatziki samt lufttorkad skinka