Lunchmeny

Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb MÅNDAG - FREDAG 11.15-14.00 för lunch året om. På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter, stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka. 
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad. Håll utkik för öppningsdatum här och på www.mattiasmat.se

Vecka 5

måndag

Nötfärsragu med rödvin, rökt sidfläsk & bakade tomater serveras med pastapesto & lagrad hårdost

Pocherad sej med citrusmarinerad pumpa, pärlcouscousallad & dillcrème

Grillad zucchini med friterade linser, pärlcouscousallad & dillcrème

tisdag

Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon G&L

Rostad kyckling med rödcurrysås, bakad morot, kokos & jasminris

Glacerade rötter med råraka, tångcaviar, gräddfil & lingon

onsdag

Panerad flundra med citron & dill serveras med kokt potatis samt dansk remoulad

”Birria tacos” Långbakat högrev med chili, lök & ost serveras med rostad potatis, tortillabröd samt lime & korianderkräm

Pulled oumph med chili, lök & ost serveras med rostad potatis, tortillabröd samt lime & korianderkräm

torsdag

Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt och grädde

Dansk sjömansbiff med sotad lök, skysås, ölbrässerad potatis & senapscremé

Kikärtsbiffar med sotad lök, skysås, ölbrässerad potatis & senapscrème

fredag

Bakad torsk med rostad mandel, krispigt bacon, brynt smör & sötpotatispuré

Schnitzel med kapris, citron, skysås & ansjovissmör serveras med stekt potatis

Cannelloni fylld med ricotta & spenat serveras med syrlig tomatsås & örtdressad trädgårdsallad