Lunchmeny

Martin med personal har öppet restaurangen på Skövde GK året om. Buffébordet står uppdukat till lunch: Dagens soppa, två varmrätter, stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka. Under golfsäsongen finns alltid en härlig helgbuffé framdukad mellan 11.30 och 15.00


Vecka 35

måndag

Fiskgratäng toppad med marinerade räkor serveras med potatispuré

Grillad karré med bbq-sås, rostad majsaioli och rostad potatis

Cannelloni fylld med svamp och färskost serveras med tomatsås samt babyspenat

tisdag

Halstrad kummel med skaldjursky samt risotto smaksatt med citron och örter

Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon

Risotto med sojabönor, citron och örter toppas med grillad pumpa

onsdag

Fetaostfyllda lammfärsbiffar med citron -& timjanyoghurt samt klyftpotatis

Pasta Carbonara serveras med äggulecréme och riven hårdost

Bönbiffar toppade med fetaost serveras med citron -& timjanyoghurt samt klyftpotatis

torsdag

Ärtsoppa med fläsk samt pannkakakor med sylt och grädde

Slottsstek med gräddsås, rostad morot, gelé, pressgurka och kokt potatis

Bakad rotselleri serveras med sojasky samt linsragu

fredag

Husets Bouillabaisse med rouille och vitlöksbröd

Helstekt fläskkotlett serveras med bakad tomat, pepparsås samt råstekt potatis

Tomat & fetaostspaj med primörsallad och marinerade oliver

lördag

Helgbuffé 11.30-15.00

Ädelostbakad koja med rostade frön serveras med dillkokt färskpotatis

”Pepparstek” på långbakad fransyska med smörad vinägersky och baconrostade haricotsverts samt potatiskaka

179:- /person

söndag

Helgbuffé 11.30-15.00

Västerbottenbakad kummel serveras med kräftsås och stompad potatis

Kalvfärsjärpar med gräddsås, rårörda lingon, pressgurka och kokt potatis

179:- / person