Lunchmeny

Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb MÅNDAG - FREDAG 11.15-14.00 för lunch året om. På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter, stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka. 
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad. Håll utkik för öppningsdatum här och på www.mattiasmat.se

Vecka 16

måndag

Annandag Påsk
Stängt!

tisdag

Stekt fläsk med bruna bönor och löksås samt rårörda lingon

Pankostekt kycklingfilé med syrlig lök & kålsallad, vitlökskrossad potatis samt paprikacremé

Vegetarisk
Pankostekt grönsaksbiff med syrlig lök & kålsallad, vitlökskrossad potatis samt paprikacremé

onsdag

”Chicken fajitas” med kycklingfärs, lök, paprika & koriander serveras med mangosalsa, aioli, rostad potatis  samt tortillabröd

Pocherad torsk med rökt sidfläsk, brynt smör, friterad grönkål samt sötpotatispuré

Vegetarisk
Pulled oumph med lök, paprika & koriander serveras med mangosalsa, aioli, rostad potatis samt tortillabörd       

torsdag

Ärtsoppa med fläsk serveras med pannkakor, sylt och grädde

Italienska köttbullar i tomatsås med semitorkade tomater och ruccola serveras med rostad potatis och gremolata

Vegetarisk
Vegobullar i tomatsås med semitorkade tomater och ruccola serveras med rostad potatis och gremolata

fredag

Smash burger” med tryffelmajo, cheddarcremé, tomat, picklad silverlök och saltgurka serveras med örtrostad klyftpotatis

Fiskfärsbiffar med fetaost, spenat och skaldjursås samt dillkokt potatis

Vegetarisk
Kikärtsburgare med tryffelmajo, cheddarcremé, tomat, picklad silverlök och saltgurka serveras med örtrostad klyftpotatis

lördag

Helgbuffé 11.30-15.00

Fläskschnitzel med dragonsmör, haricots verts, schalottenlök och rödvinssky serveras med råstekt potatis

Husets bouillabaisse med roullie och fänkålscrudité serveras med vitlöksbröd samt dillkokt potatis

179:- / person

söndag

Helgbuffé 11.30-15.00

Panerad flundra med smörslungade ärtor, citron och kapriscremé samt potatisstomp smaksatt med örter

Biffpasta med svamp, tryffel, salladslök och lagrad hårdost  serveras med citrusdressad ruccolasallad

179:- / person