Lunchmeny
Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar.
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö!
Vecka 19
måndag
Panerad flundra med vårprimörer, dansk remoulad och dillkokt färskpotatis
Ugnsbakad kyckling med tomat & bönor, örtagårdsås och grönsaksris
Grillad pannoumi med BBQ-sås, örtdressing samt rostade frön
tisdag
Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon
Laxfärsbiff med fetaost och gräslök, romsås och dillslungad potatis
Pasta med rostad paprika & aubergine, riven hårdost, olivolja och friterad grönkål
onsdag
Ugnsbakad torsk med hackat ägg, matjessill & brynt smör serveras med kokt potatis
Flygande Jakob med kyckling, bacon, banan, chili och jordnötter samt ris
Helbakad spetskål med brynt sojasmör, sojaböna & morotskräm
torsdag
Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt och grädde
Pannbiff med sirapsstekt lök, skysås, rårörda lingon och kokt potatis
Helbakad rotselleri med ragu på sparris, blomkål & tryffelolja
fredag
Husets bouillabaisse med saffransaioli, vitlöksbröd och kokt potatis
Wallenbergare med ärtor, brynt smör, rårörda lingon och potatispuré
Italiensk paj med soltorkad tomat, fetaost och spenat serveras med tomat & olivsallad
lördag
Helgbuffé 11.30-15.00
Röding med smörbrässerad blomkål, örthollandaise och sparrispotatis
Grillad flankstek med rostad majs, chili, vårlök, rökt vitlökssky och bakade rotfrukter
söndag
Stängt!