Lunchmeny
Martin med personal har öppet restaurangen på Skövde GK året om. Buffébordet står uppdukat till lunch: Dagens soppa, två varmrätter, stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka. Under golfsäsongen finns alltid en härlig helgbuffé framdukad mellan 11.30 och 15.00
Vecka 21
måndag
Panerad stillahavsflundra serveras med skagenröra, citron och dillkokt färskpotatis
Biffpasta smaksatt med ramslök & svamp toppad med riven hårdost och rostade solrosfrön
Svamppasta smaksatt med ramslök toppad med riven hårdost, rostade solrosfrön och rucola
tisdag
Stekt fläsk med bruna bönor, kokt potatis, löksås & rårörda lingon
Flygande Jakob med bacon, banan och jordnötter serveras med pilaffris
Vegetarisk Jakob med Quorn filé, banan och jordnötter serveras med pilaffris
onsdag
Smörbakad torsk med blåmusselsås, örtstekt sparris och dillkokt potatis
Grekisk köttfärslimpa fylld med fetaost och oliver serveras med soltorkadtomatsky och rostade rotfrukter
Grekiska grönsaksbiffar fyllda med fetaost och oliver serveras med soltorkadtomatsky och rostade rotfrukter
torsdag
Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt & grädde
Ört & vitlöksbakad kalvstek med pressgurka, gelé och kokt potatis
Tomat & fetaostspaj serveras med trädgårdssallad och örtvinaigrette
fredag
Krämig fisk & skaldjursgryta toppad med primörsallad serveras med färskpotatisstomp
Grillade fläskkotlettsracks med rostad vitlökssky, basilikacréme, bakad tomat och klyftpotatis
Grillad haloumi med rostad vitlökssky, basilikacréme, bakad tomat och klyftpotatis
lördag
Helgbuffé 11.30-15.00
Halstrad torsk serveras med sparrisrisotto och smörad skaldjurssky
Grillad spetsbringa med café de parissmör, rödvinssky och rostad färskpotatis
179: - / person
söndag
Helgbuffé 11.30-15.00
Västerbottenostbakad kolja med vitvinssås, smörfrästa vårprimörer och dillkokt färskpotatis
Nattbakat högrev toppat med chimichurri serveras med skysås, grillad morot och timjansrostad potatis
179: - / person