Lunchmeny

Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb MÅNDAG - FREDAG 11.15-14.00 för lunch året om. På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter, stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka. 
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad. Håll utkik för öppningsdatum här och på www.mattiasmat.se

Vecka 16

måndag

Panerad flundrafilé med skagenröra, citron och dillkokt potatis

Vitlöksbakad kyckling med örtagårdssås, tomatsallad och grönsaksris

Pizza med mozzarella, vitlöksrostad tomat, rucola, rostade frön och fetaostkräm

tisdag

Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon

Fisk & skaldjursbiffar serveras med grönärtsås, citron, gravad fänkål och potatispuré

Italiensk paj med soltorkad tomat, fetaost och spenat, tomat & olivsallad

onsdag

Ugnsbakad torsk med hackat ägg, matjessill & brynt smör, kokt potatis

Kalvfärsbiff smaksatt med vitlök & örter, rårörda lingon, gräddsås och kokt potatis

Pasta med rostad paprika & aubergine, riven hårdost, olivolja och friterad grönkål

torsdag

Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt och grädde

Grillat högrev med grillade grönsaker med chimichurri, aioli samt timjanrostade rotsaker

Grillad halloumisallad med aubergine och basilika, matvete

fredag

Ugnsbakad kummel med stuvad spetskål, råmarinerad rödbeta och dillkokt potatis

Ost & skinkfylld fläskschnitzel serveras med gröna ärtor, rödvinssås och rostad potatis

Risotto med vitlök -& citronmarinerade sojabönor, getost och honung

lördag

Helgbuffé 11-30-15.00

Halstrad lax serveras med Sandefjordsås, smörstekta primörer och dillkokt potatis

Grillad fläskfilé med sparris, rödvinssås samt råstekt potatis

189:-/person

söndag

Helgbuffé 11-30-15.00

Fiskgratäng smaksatt dill och grillad citron, örtmarinerade kräftstjärtar och pommes duchesse

Kalvstek med gräddsås, syrad gurka, svartvinbärsgelé och kokt potatis

189:-/person