Lunchmeny

Martin med personal har öppet restaurangen på Skövde GK året om. Buffébordet står uppdukat till lunch: Dagens soppa, två varmrätter, stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka. Under golfsäsongen finns alltid en härlig helgbuffé framdukad mellan 11.30 och 15.00


Vecka 49

måndag

Ugnsbakad torsk toppad med gubbröra & brynt smör serveras med kokt potatis

Jambalaya med kryddkorv & kyckling, chilidressing

Vegetarisk Jambalaya med Quorn & sojakorv, chilidressing

tisdag

Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon

Pasta Bolognese med husets ketchup och riven hårdost

Vegetarisk pasta Bolognese med husets ketchup och riven hårdost

onsdag

Fiskgratäng smaksatt med hummer & dill toppad med örtmarinerad polkabeta serveras med potatispuré

Örtbakad kycklingfilé med dragonvelouté & svamprisotto

Svamprisotto med sojabönor och fetaost serveras med dragonveloute

torsdag

Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt och grädde

Pannbiff med karamelliserad lök, skysås och kokt potatis

Grönsaksquesadilla serveras med bladsallad, syrad lök och örtdressing

fredag

Västerbottenbakad kummel med skaldjurssås, smörstekta sockerärtor och potatisstomp

Nattbakad fläsksida med äpple & ingefära serveras med äppelchutney, skysås och rostad potatis

Bakad rotselleri toppad med rostat äpple & frön serveras med skysås och rostad potatis