Lunchmeny

Martin, Martin och Robban med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar. 
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö! 

Vecka 35

måndag

Laxfärserad flundra med sommarprimörer, pernodsås och potatisstomp

Biff stroganoff med sotad paprika, smetana och pilaffris

Tortellini med rostad tomat, mozzarella, saltrostade solrosfrön och örtolja

tisdag

Bakad kolja med rostat isterband, rödbetor, friterad kapris och citronsmörsås

Rostad kyckling med röd currysås, bakad morot, kokos & jasminris

Stekt pannoumi med basilikamajonnäs, rostad tomat, vinägerlök och rucola 

 

onsdag

Bakad kummel med krämig tomatrisoni, picklad pumpa & grön örtvelotuté

Örtbakad kyckling med smörad kycklingbuljong, tomat -& bönsallad samt rostad potatis

Zucchini & potatisrösti med lök & kålsallad, persilja & chiliolja

 

torsdag

Panerad sej med dansk remoulad, citron och kokt potatis

Biff à la Lindström med skånsk potatis, skysås och saltgurka

Saltbakade betor med smörstekt ostronskivling, persiljeolja och rostad potatis

 

fredag

Fiskfärsbiffar med chili, salladslök & koriander serveras med misohollandaise och friterad klyftpotatis

Fläskschnitzel med kryddsmör, rödvinssås och rostad potatis

Rostad morot med quinoa, körvel & fetaost samt örtdressing 

lördag

Helgbuffé 11.30-15.00
Västerbottenbakad kolja med kräftstjärtar och dill serveras med vitvinssås och kokt potatis

Kalvfärsbiffar med rostad småtomat, kantarellsås och rostad potatis

Västerbottenpaj med vispad creméfraiche, tångcaviar & örtsallad

söndag

Helgbuffé 11.30-15.00
Halstrad kummel med gräslökshollandaise, picklade morötter och dillkokt färskpotatis

Helstekt kalkonbröst med dragonsås, sötpotatispuré & bakade cocktailtomater

Helbakad blomkål med rostade kikärtor, brynt smör & spenat