Lunchmeny
Martin, Martin och Robban med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar.
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö!
Vecka 35
måndag
Laxfärserad flundra med sommarprimörer, pernodsås och potatisstomp
Biff stroganoff med sotad paprika, smetana och pilaffris
Tortellini med rostad tomat, mozzarella, saltrostade solrosfrön och örtolja
tisdag
Bakad kolja med rostat isterband, rödbetor, friterad kapris och citronsmörsås
Rostad kyckling med röd currysås, bakad morot, kokos & jasminris
Stekt pannoumi med basilikamajonnäs, rostad tomat, vinägerlök och rucola
onsdag
Bakad kummel med krämig tomatrisoni, picklad pumpa & grön örtvelotuté
Örtbakad kyckling med smörad kycklingbuljong, tomat -& bönsallad samt rostad potatis
Zucchini & potatisrösti med lök & kålsallad, persilja & chiliolja
torsdag
Panerad sej med dansk remoulad, citron och kokt potatis
Biff à la Lindström med skånsk potatis, skysås och saltgurka
Saltbakade betor med smörstekt ostronskivling, persiljeolja och rostad potatis
fredag
Fiskfärsbiffar med chili, salladslök & koriander serveras med misohollandaise och friterad klyftpotatis
Fläskschnitzel med kryddsmör, rödvinssås och rostad potatis
Rostad morot med quinoa, körvel & fetaost samt örtdressing
lördag
Helgbuffé 11.30-15.00
Västerbottenbakad kolja med kräftstjärtar och dill serveras med vitvinssås och kokt potatis
Kalvfärsbiffar med rostad småtomat, kantarellsås och rostad potatis
Västerbottenpaj med vispad creméfraiche, tångcaviar & örtsallad
söndag
Helgbuffé 11.30-15.00
Halstrad kummel med gräslökshollandaise, picklade morötter och dillkokt färskpotatis
Helstekt kalkonbröst med dragonsås, sötpotatispuré & bakade cocktailtomater
Helbakad blomkål med rostade kikärtor, brynt smör & spenat