Lunchmeny
Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar.
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö!
Vecka 30
måndag
Ugnsbakad torsk toppad med matjessill, ägg, lök samt brynt smör serveras med dillkokt färskpotatis
Pasta Bolognese serveras med husets ketchup samt riven hårdost
Pasta pesto toppad med mozzarella & ruccola
tisdag
Pocherad kummel serveras med ägg och persiljesås samt kokt potatis
Pannbiff toppad med sirapsstekt lök serveras med rårörda lingon, skysås samt kokt potatis
Helbakad spetskål med brynt sojasmör, sojaböna & morotskräm
onsdag
Gräddstuvad pytt i panna serveras med saltgurka, rödbetor & stekt ägg
Grillad kycklingfilé toppad med marinerade grönsaker serveras kryddig yoghurtsås samt klyftpotatis
Pulled Oumph med bbqsauce, aioli, syrade grönsaker & klyftpotatis
torsdag
Panerad flundra toppad med dillmarinerad rädisa serveras med skagenröra, citron samt dillkokt färskpotatis
Nötgryta smaksatt med timjan och dijon serveras med pilaffris
Rotfruktsbiff med grön aioli, broccolli & kokt färskpotatis
fredag
Husets bouillabaisse serveras med saffransaioli, kokt potatis samt vitlöksbröd
Fläskschnitzel serveras med rödvinssky, bearnaise, vitlöksfrästa haricots verts samt rostad potatis
Confiterad palsternacka med råhyvlad fänkål, sparrisrisotto & dillpesto
lördag
Smörstekt torsk med brynt bacon, spetskål, tryffelolja, citronsky & färskpotatis
Viltfärsbiffar serveras med kantarellsås, vitlöksbakad tomat samt kokt färskpotatis
söndag
Halstrad lax serveras med hollandaise, smörstekta sommarprimörer samt dill kokt färskpotatis
Nötstek serveras med gräddsky, pressgurka, svartvinbärsgelé samt kokt potatis