Lunchmeny

Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar. 
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö! 

Vecka 30

måndag

Ugnsbakad torsk toppad med matjessill, ägg, lök samt brynt smör serveras med dillkokt färskpotatis

Pasta Bolognese serveras med husets ketchup samt riven hårdost

Pasta pesto toppad med mozzarella & ruccola

tisdag

Pocherad kummel serveras med ägg och persiljesås samt kokt potatis

Pannbiff toppad med sirapsstekt lök serveras med rårörda lingon, skysås samt kokt potatis

Helbakad spetskål med brynt sojasmör, sojaböna & morotskräm

onsdag

Gräddstuvad pytt i panna serveras med saltgurka, rödbetor & stekt ägg

Grillad kycklingfilé toppad med marinerade grönsaker serveras kryddig yoghurtsås samt klyftpotatis

Pulled Oumph med bbqsauce, aioli, syrade grönsaker & klyftpotatis

torsdag

Panerad flundra toppad med dillmarinerad rädisa serveras med skagenröra, citron samt dillkokt färskpotatis

Nötgryta smaksatt med timjan och dijon serveras med pilaffris

Rotfruktsbiff med grön aioli, broccolli & kokt färskpotatis

fredag

Husets bouillabaisse serveras med saffransaioli, kokt potatis samt vitlöksbröd

Fläskschnitzel serveras med rödvinssky, bearnaise, vitlöksfrästa haricots verts samt rostad potatis

Confiterad palsternacka med råhyvlad fänkål, sparrisrisotto & dillpesto

 

lördag

Smörstekt torsk med brynt bacon, spetskål, tryffelolja, citronsky & färskpotatis

Viltfärsbiffar serveras med kantarellsås, vitlöksbakad tomat samt kokt färskpotatis

söndag

Halstrad lax serveras med hollandaise, smörstekta sommarprimörer samt dill kokt färskpotatis

Nötstek serveras med gräddsky, pressgurka, svartvinbärsgelé samt kokt potatis