Lunchmeny
Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar.
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö!
Vecka 24
måndag
Flygande Jacob med jordnötter, bacon, grädde & ris
Kolja med brynt smör, räkor, krossat ägg, dill samt kokt färskpotatis
Vegetarisk
Jacob med Quornfilé, jordnötter, banan, grädde
tisdag
Stekt fläsk med bruna bönor, kokt potatis, löksås & rårörda lingon
Kalops med rödbetor, glacerad morot & kokt potatis
Vegetarisk
Vegetarisk gryta med röbetor & linser serveras med glacerad morot & kokt potatis
onsdag
”Biff Rydberg” på högrev med senapscréme & brynt potatis
Fiskgratäng med potatisstomp smaksatt med örter
Vegetarisk
Grönsaksgratäng serveras med potatisstomp smaksatt med örter
torsdag
Ärtsoppa- med fläsk samt pannkakor med sylt & grädde
Italienska köttbullar med tomatsås & lagrad hårdost
Vegetarisk
Pasta pesto med rostad tomat & solrosfrön
fredag
Skinkstek med äppelchutney, gräddsås & kokt potatis
Bouillabaise med rouille & vitlöksbröd
Vegetarisk
Tzayspett serveras med aioli och rostad potatis
lördag
Helgbuffé 11.30 – 15.00
Helstekt kotlettrad serveras med champinjonsås och timjanrostad potatis
Halstrad lax med hollandaise och örtkrossad färskpotatis
Lördagens soppa
159:- / person
söndag
Helgbuffé 11.30 – 15.00
Grillad kycklingfilé, rotfruktsgratäng och rödvinssky
Prästostbakad sej serveras med skaldjurssås och dill kokt potatis
Söndagens soppa
159:- / person