Lunchmeny

Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar. 
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö! 

Vecka 19

måndag

Panerad flundra med vårprimörer, dansk remoulad och dillkokt färskpotatis

Ugnsbakad kyckling med tomat & bönor, örtagårdsås och grönsaksris

Grillad pannoumi med BBQ-sås, örtdressing samt rostade frön

tisdag

Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon

Laxfärsbiff med fetaost och gräslök, romsås och dillslungad potatis

Pasta med rostad paprika & aubergine, riven hårdost, olivolja och friterad grönkål 

onsdag

Ugnsbakad torsk med hackat ägg, matjessill & brynt smör serveras med kokt potatis

Flygande Jakob med kyckling, bacon, banan, chili och jordnötter samt ris

Helbakad spetskål med brynt sojasmör, sojaböna & morotskräm

torsdag

Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt och grädde

Pannbiff med sirapsstekt lök, skysås, rårörda lingon och kokt potatis

Helbakad rotselleri med ragu på sparris, blomkål & tryffelolja

fredag

Husets bouillabaisse med saffransaioli, vitlöksbröd och kokt potatis

Wallenbergare med ärtor, brynt smör, rårörda lingon och potatispuré

Italiensk paj med soltorkad tomat, fetaost och spenat serveras med tomat & olivsallad 

lördag

Helgbuffé 11.30-15.00
Röding med smörbrässerad blomkål, örthollandaise och sparrispotatis

Grillad flankstek med rostad majs, chili, vårlök, rökt vitlökssky och bakade rotfrukter

söndag

Stängt!