Lunchmeny

Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar. 
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö! 

Vecka 32

måndag

”Yakiniku” på strimlad nöt med soja, sesamfrö, kimchi & kokosris

Ugnsbakad Uer med gubbröra, gräddfilsstompad potatis och dillmarinerade pickles

Sojastekt Oumph med sesamfrö, kimchi & kokosris


tisdag

Sirapstekt fläskkarré med rostad kål, senapssås & kokt färskpotatis

Pasta ”Arrabiata” med tomat, aubergine, rödlök, salsiccia & fetaostkräm

Canneloni med ratatouille, fetaost och rostade pumpafrön

onsdag

”Dansk Sjömansbiff” med färsbiffar,buljongbrässerad potatis & senapskräm

Citrusstekt flundra med curryremoulad, crudite på blomkål & fänkål serveras med färskpotatis

Risotto med skogssvamp, linser och salsa verde

torsdag

Yoghurtmarinerad kyckling med tabbouleh, rostad paprikakräm och kryddkokt bulgur

Ostgratinerad falukorv med potatismos, senap, ketchup och stekt lök

Hel bakad rotselleri med stekt ost, ragu på sparris, blomkål & tryffelolja

fredag

Helstekt fläskkotlett med kantarellsås, kokt färskpotatis och gröna bönor

Fisk- & skaldjurslasagne med tomat & fetaost

Gnocchi med rostad tomat, basilika, tofu & lagrad hårdost 

lördag

Golfens fisk & skaldjursgryta med vitt vin, grädde, saffransaioli, kokt potatis och krutonger

Grillad flankstek med bbq-sås, örtrostad potatis, bakad tomat och dragonmajonnäs

söndag

Viltfärslimpa med enbärsgräddsås, potatismos, lingon och pressgurka

Halstrad lax med ragu på färskpotatis, tomat, fänkål, citron & timjan, serveras med romsås