Lunchmeny
Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar.
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö!
Vecka 32
måndag
”Yakiniku” på strimlad nöt med soja, sesamfrö, kimchi & kokosris
Ugnsbakad Uer med gubbröra, gräddfilsstompad potatis och dillmarinerade pickles
Sojastekt Oumph med sesamfrö, kimchi & kokosris
tisdag
Sirapstekt fläskkarré med rostad kål, senapssås & kokt färskpotatis
Pasta ”Arrabiata” med tomat, aubergine, rödlök, salsiccia & fetaostkräm
Canneloni med ratatouille, fetaost och rostade pumpafrön
onsdag
”Dansk Sjömansbiff” med färsbiffar,buljongbrässerad potatis & senapskräm
Citrusstekt flundra med curryremoulad, crudite på blomkål & fänkål serveras med färskpotatis
Risotto med skogssvamp, linser och salsa verde
torsdag
Yoghurtmarinerad kyckling med tabbouleh, rostad paprikakräm och kryddkokt bulgur
Ostgratinerad falukorv med potatismos, senap, ketchup och stekt lök
Hel bakad rotselleri med stekt ost, ragu på sparris, blomkål & tryffelolja
fredag
Helstekt fläskkotlett med kantarellsås, kokt färskpotatis och gröna bönor
Fisk- & skaldjurslasagne med tomat & fetaost
Gnocchi med rostad tomat, basilika, tofu & lagrad hårdost
lördag
Golfens fisk & skaldjursgryta med vitt vin, grädde, saffransaioli, kokt potatis och krutonger
Grillad flankstek med bbq-sås, örtrostad potatis, bakad tomat och dragonmajonnäs
söndag
Viltfärslimpa med enbärsgräddsås, potatismos, lingon och pressgurka
Halstrad lax med ragu på färskpotatis, tomat, fänkål, citron & timjan, serveras med romsås