Lunchmeny

Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar. 
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö! 

Vecka 31

måndag

Prästostbakad fiskfärsbiff med färskpotatis, vitvinssås, torkade cocktailtomater och dill

Nattbakad fläsksida med syrlig skysås, äppelchutney & rostad potatis

Getostrisoni med inlagd fänkål & tomatsallad

tisdag

Rostad kyckling med rödcurrysås, brynt morot & kokosris

Lasagne med tomatsås, örtyoghurt och rucola

Bakad vitkål med stekt ost, röd currysås, koriander och gurksallad

onsdag

Pocherad sej med krispigt bacon, rostad mandel, brynt smör & sötpotatispuré

Grillad fläskschnitzel med bearnaise, rödvinvinägrett, citron & ärtor serveras med stekt potatis

Spansk tortilla med tomatsallad & basilikakräm

torsdag

Frikadeller i tomatsås med lagrad hårdost & basilika serveras med rostad potatis

Fried rice med sojamarinerad kyckling, chilimajonnäs, limemarinerad gurka och stekt ägg

Vegetarisk ramen med misobuljong, svamp, pakchoi, chili, salladslök, morot & sojamarinerat ägg

fredag

Färsbiff ”Wallenberg” med ärtor, schalottenlök brynt smör, lingon & ärtor serveras med potatispuré

Paella med saffran, vitt vin, musslor, räkor, fisk, chilli, lök, tomat & örter

Pasta pesto med bakade tomater, rostade kikärtor & lagrad hårdost

lördag

Pankopanerad sej serveras med hollandaise, syrade grönsaker, citron & kokt potatis

Salviamarinerad fläskfilé med rostad potatis, fetaostcréme och citronmarinerad zucchini

söndag

Fiskgryta ”Bouillabaise” med saffran, tomat & fänkål serveras med aioli & vitlöksbröd

Grillad flapsteak med salsa fresca, chililbearnaise, grillad paprika & rostad potatis