Lunchmeny
Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar.
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö!
Vecka 31
måndag
Prästostbakad fiskfärsbiff med färskpotatis, vitvinssås, torkade cocktailtomater och dill
Nattbakad fläsksida med syrlig skysås, äppelchutney & rostad potatis
Getostrisoni med inlagd fänkål & tomatsallad
tisdag
Rostad kyckling med rödcurrysås, brynt morot & kokosris
Lasagne med tomatsås, örtyoghurt och rucola
Bakad vitkål med stekt ost, röd currysås, koriander och gurksallad
onsdag
Pocherad sej med krispigt bacon, rostad mandel, brynt smör & sötpotatispuré
Grillad fläskschnitzel med bearnaise, rödvinvinägrett, citron & ärtor serveras med stekt potatis
Spansk tortilla med tomatsallad & basilikakräm
torsdag
Frikadeller i tomatsås med lagrad hårdost & basilika serveras med rostad potatis
Fried rice med sojamarinerad kyckling, chilimajonnäs, limemarinerad gurka och stekt ägg
Vegetarisk ramen med misobuljong, svamp, pakchoi, chili, salladslök, morot & sojamarinerat ägg
fredag
Färsbiff ”Wallenberg” med ärtor, schalottenlök brynt smör, lingon & ärtor serveras med potatispuré
Paella med saffran, vitt vin, musslor, räkor, fisk, chilli, lök, tomat & örter
Pasta pesto med bakade tomater, rostade kikärtor & lagrad hårdost
lördag
Pankopanerad sej serveras med hollandaise, syrade grönsaker, citron & kokt potatis
Salviamarinerad fläskfilé med rostad potatis, fetaostcréme och citronmarinerad zucchini
söndag
Fiskgryta ”Bouillabaise” med saffran, tomat & fänkål serveras med aioli & vitlöksbröd
Grillad flapsteak med salsa fresca, chililbearnaise, grillad paprika & rostad potatis