Lunchmeny

Martin, Martin och Robban med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar. 
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö! 

Vecka 39

måndag

Panerad flundra med picklad polkabeta, skagenröra, citron och kokt potatis

Vitlöksbakad kyckling med marinerad zucchini, örtagårdssås och rostade rotfrukter

Rostad morot med quinoa, körvel & fetaost samt örtdressing

tisdag

Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon

Laxfärsbiffar med sockerärtor serveras med pernodsås och potatispuré

”Kåldolmar” med svamp, matvete, äpple, brynt smör och potatispuré 

onsdag

Pocherad torsk med matjessill, krossat ägg & brynt smör serveras med kokt potatis

Grillad fläskkarré med rostad majsaioli, bbq-sås och klyftpotatis

Kikärtspannkaka med grillad paprika & keso

torsdag

Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt och grädde

Köttfärslimpa med vitlöksfrästa haricotsvertes, portvinsstuvade champinjoner och kokt potatis

Helbakad blomkål med rostade kikärtor, brynt smör och spenat

fredag

Asiatisk fisk & skaldjursgryta med böngroddar och koriander serveras med basmatiris

Ost & skinkfylld fläskschnitzel med kryddsmör, rödvinssås och rostad potatis

Saltbakade betor med smörstekt ostronskivling, persiljeolja och rostad potatis 

lördag

Helgbuffé 11.30-15.00
Pestobakad torsk med vitvinssås och  potatisstomp smaksatt med rostad lök

Grillad fläskfilé med rosépepparsås, bakad tomat och hasselbackspotatis

 Stekt pannoumi med basilikamajonnäs, rostad tomat, vinägerlök och ruccola 

söndag

Helgbuffé 11.30-15.00
Laxschnitzel fylld med färskost & pepparrot, vitvinssås och dillkokt potatis

Slottsstek med gräddsås, gelé, syrad gurka och kokt potatis

 Italiensk paj med soltorkad tomat, fetaost & spenat serveras med tomat & olivsallad