Lunchmeny
Martin, Martin och Robban med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar.
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö!
Vecka 39
måndag
Panerad flundra med picklad polkabeta, skagenröra, citron och kokt potatis
Vitlöksbakad kyckling med marinerad zucchini, örtagårdssås och rostade rotfrukter
Rostad morot med quinoa, körvel & fetaost samt örtdressing
tisdag
Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon
Laxfärsbiffar med sockerärtor serveras med pernodsås och potatispuré
”Kåldolmar” med svamp, matvete, äpple, brynt smör och potatispuré
onsdag
Pocherad torsk med matjessill, krossat ägg & brynt smör serveras med kokt potatis
Grillad fläskkarré med rostad majsaioli, bbq-sås och klyftpotatis
Kikärtspannkaka med grillad paprika & keso
torsdag
Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt och grädde
Köttfärslimpa med vitlöksfrästa haricotsvertes, portvinsstuvade champinjoner och kokt potatis
Helbakad blomkål med rostade kikärtor, brynt smör och spenat
fredag
Asiatisk fisk & skaldjursgryta med böngroddar och koriander serveras med basmatiris
Ost & skinkfylld fläskschnitzel med kryddsmör, rödvinssås och rostad potatis
Saltbakade betor med smörstekt ostronskivling, persiljeolja och rostad potatis
lördag
Helgbuffé 11.30-15.00
Pestobakad torsk med vitvinssås och potatisstomp smaksatt med rostad lök
Grillad fläskfilé med rosépepparsås, bakad tomat och hasselbackspotatis
Stekt pannoumi med basilikamajonnäs, rostad tomat, vinägerlök och ruccola
söndag
Helgbuffé 11.30-15.00
Laxschnitzel fylld med färskost & pepparrot, vitvinssås och dillkokt potatis
Slottsstek med gräddsås, gelé, syrad gurka och kokt potatis
Italiensk paj med soltorkad tomat, fetaost & spenat serveras med tomat & olivsallad