Lunchmeny

Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar. 
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö! 

Vecka 26

måndag

Ugnsbakad kummel med citronmarinerad sparris, gräslökssås och krossad färskpotatis

Fläskfilépasta med ädelost och timjansstekt champinjon

Grönsaksgratäng ”ratatouille” med aubergine, zucchini & lök serveras med tomatsås & krispig örtsallad

tisdag

Kolgrillad fläskkarré med BBQ-sås, rostad majs och klyftpotatis

Butter chicken med saltrostad mandel, koriander och basmatiris

Sotad romansallad med rostade kikärtor, linshummus och rödkålssallad 

onsdag

Prästostbakad torsk med dillmarinerad rädisa, hummersås och dillkokt färskpotatis

Husets lasagne med riven hårdost och vår egen ketchup

Pastapesto toppad med bakad tomat och mozzarella 

torsdag

Panerad flundra med dansk remoulad, citron och kokt potatis

Grekiska färsbiffar med soltorkad tomatsky, tzatziki och rostad potatis

Grillad butternutpumpa med tzatziki samt tomat & olivsallad

fredag

Skaldjursrisotto med örtmarinerade primörer och riven hårdost

Fläskschnitzel med bearnaise, rödvinssås, haricotsvertes och rostad potatis

Rödbetsrisotto med eldad fetaost, ruccola, honung och friterad persilja 

lördag

Helgbuffé 11.30-15.00
Panerad flundra med vårprimörer, skagen, citron och dillkokt färskpotatis

Grillad fläskfilé med belugalinser & spetskål serveras med rödvinssky och potatisgratäng 

söndag

Helgbuffé 11.30-15.00
Smörstekt lax med kräfthollandaise, dillmarinerade sommarprimörer och krossad färskpotatis

Kalvstek med smörstekta morötter, skysås och kokt potatis