Lunchmeny
Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar.
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö!
Vecka 26
måndag
Ugnsbakad kummel med citronmarinerad sparris, gräslökssås och krossad färskpotatis
Fläskfilépasta med ädelost och timjansstekt champinjon
Grönsaksgratäng ”ratatouille” med aubergine, zucchini & lök serveras med tomatsås & krispig örtsallad
tisdag
Kolgrillad fläskkarré med BBQ-sås, rostad majs och klyftpotatis
Butter chicken med saltrostad mandel, koriander och basmatiris
Sotad romansallad med rostade kikärtor, linshummus och rödkålssallad
onsdag
Prästostbakad torsk med dillmarinerad rädisa, hummersås och dillkokt färskpotatis
Husets lasagne med riven hårdost och vår egen ketchup
Pastapesto toppad med bakad tomat och mozzarella
torsdag
Panerad flundra med dansk remoulad, citron och kokt potatis
Grekiska färsbiffar med soltorkad tomatsky, tzatziki och rostad potatis
Grillad butternutpumpa med tzatziki samt tomat & olivsallad
fredag
Skaldjursrisotto med örtmarinerade primörer och riven hårdost
Fläskschnitzel med bearnaise, rödvinssås, haricotsvertes och rostad potatis
Rödbetsrisotto med eldad fetaost, ruccola, honung och friterad persilja
lördag
Helgbuffé 11.30-15.00
Panerad flundra med vårprimörer, skagen, citron och dillkokt färskpotatis
Grillad fläskfilé med belugalinser & spetskål serveras med rödvinssky och potatisgratäng
söndag
Helgbuffé 11.30-15.00
Smörstekt lax med kräfthollandaise, dillmarinerade sommarprimörer och krossad färskpotatis
Kalvstek med smörstekta morötter, skysås och kokt potatis