Lunchmeny

Martin, Martin och Robban med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar. 
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö! 

Vecka 43

måndag

Sesambakad torsk med rostad blomkål och kokosris

Skinkstek med marinerade bönor, gräddsås, äppelchutney och kokt potatis

Pasta pesto med rostade grönsaker, riven hårdost och babyspenat

tisdag

Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon

Fisk & skaldjursgratäng smaksatt med dill och citron serveras med potatispuré

Risotto med rostad jordärtskocka, pumpakärnor samt smulad getost 

 

onsdag

Smörstekt sej med blomkål, potatiscremé, brynt smör, rom & gräslök

Gräddstuvad pytt i panna serveras med rödbetor & saltgurka

Helbakad spetskål med brynt citron, belugalinser & brynt sojasmör 

torsdag

Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt och grädde

Köttfärslimpa med haricots verts & soltorkad tomat serveras med timjangräddsås och kokt potatis

Piccata på aubergine med rökt tomatsky, vita bönor samt chimmi churri 

fredag

Prästostbakad koljafilé med picklad polkabeta serveras med hummersås och  örtkrossad potatis

Fläskschnitzel med bearnaise, rödvinssky och rostad potatis

Sotad romansallad med rostade kikärtor, linshummus & rödkålssallad

lördag

Stängt!

söndag

Stängt!