Lunchmeny
Martin, Martin och Robban med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar.
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö!
Vecka 43
måndag
Sesambakad torsk med rostad blomkål och kokosris
Skinkstek med marinerade bönor, gräddsås, äppelchutney och kokt potatis
Pasta pesto med rostade grönsaker, riven hårdost och babyspenat
tisdag
Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon
Fisk & skaldjursgratäng smaksatt med dill och citron serveras med potatispuré
Risotto med rostad jordärtskocka, pumpakärnor samt smulad getost
onsdag
Smörstekt sej med blomkål, potatiscremé, brynt smör, rom & gräslök
Gräddstuvad pytt i panna serveras med rödbetor & saltgurka
Helbakad spetskål med brynt citron, belugalinser & brynt sojasmör
torsdag
Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt och grädde
Köttfärslimpa med haricots verts & soltorkad tomat serveras med timjangräddsås och kokt potatis
Piccata på aubergine med rökt tomatsky, vita bönor samt chimmi churri
fredag
Prästostbakad koljafilé med picklad polkabeta serveras med hummersås och örtkrossad potatis
Fläskschnitzel med bearnaise, rödvinssky och rostad potatis
Sotad romansallad med rostade kikärtor, linshummus & rödkålssallad
lördag
Stängt!
söndag
Stängt!