Lunchmeny

Martin och Simon Knutas med personal har öppet på Skövde GK året om. Buffébordet står uppdukat till lunch: Dagens soppa, två varmrätter, stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka.


Vecka 46

måndag

Fiskgratäng toppad med chilimarinerade räkor och fänkål serveras med potatispuré

Kryddkorv med ratatouille och örtdressad tortellini med fetaost och babyspenat

Vegetarisk
Vegetarisk korv med ratatouille och örtdressad tortellini med fetaost och babyspenat

tisdag

Stekt fläsk med bruna bönor, kokt potatis, löksås samt rårörda lingon

Västerbottenostbakad fisk med gräslökssås och potatisstomp

Vegetarisk
Pasta pesto med rostade frön och riven hårdost

onsdag

Örtstekt torsk serveras med mojo rojo och ljummen bulgursallad

Pannbiff serveras med timjansås samt vitlöksrostad potatis

Vegetarisk
Örtbakade betor med mojo rojo och ljummen bulgursallad

torsdag

Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt & grädde

Kyckling serveras med svamprisotto toppad med hårdost och ruccola samt balsamicosky

Vegetarisk
Tzayspett serveras med svamprisotto toppad med hårdost och ruccola samt balsamicosky

fredag

Laxschnitzel fylld med pepparrotsfärskost serveras med kokt potatis och vitvinssås

Nattbakat högrev serveras med chimichurri rödvinssky samt rostade rotsaker

Vegetarisk
Bakad rotselleri med chimichurri serveras med rostade frön och pepparotsfärskost