Lunchmeny

Martin, Martin och Robban med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar. 
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö! 

Vecka 51

måndag

Laxfärserad flundra med dillslungade sockerärtor, vitvinssås samt potatisstomp

Pasta Bolognese med husets ketchup och riven hårdost

Pasta med bakad tomat, rostade solroskärnor, mozzarella, balsamvinäger & ruccola 

tisdag

Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon

Biffgryta med kokosgrädde, rödcurry och citrongräs serveras med jasminris

Tomat & fetaostpaj med citrondressad babyspenat samt avokado och rostade frön

onsdag

Panerad sej med dansk remoulad, citron och kokt potatis

Sirapsstekt fläskkarré med äppelchutney, gräddsås och kokt potatis

Helbakad rotselleri med linsragu, BBQ-sås samt örtrostad potatis

torsdag

Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt och grädde

Helstekt kotlettrad med örtbakad tomat, rödvinssås och parmesanrostad potatis

Gnocchi med örtsalsa, semitorkad tomat och lagrad hårdost 

fredag

Fisk & skaldjursgratäng med gravad fänkål serveras med potatispuré

Kalvfärsbiffar, syrad gurka, lingon, timjangräddsås och kokt potatis

Risotto serveras med vitlök & citronmarinerade sojabönor, getost och honung