Lunchmeny
Martin, Martin och Robban med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar.
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö!
Vecka 51
måndag
Laxfärserad flundra med dillslungade sockerärtor, vitvinssås samt potatisstomp
Pasta Bolognese med husets ketchup och riven hårdost
Pasta med bakad tomat, rostade solroskärnor, mozzarella, balsamvinäger & ruccola
tisdag
Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon
Biffgryta med kokosgrädde, rödcurry och citrongräs serveras med jasminris
Tomat & fetaostpaj med citrondressad babyspenat samt avokado och rostade frön
onsdag
Panerad sej med dansk remoulad, citron och kokt potatis
Sirapsstekt fläskkarré med äppelchutney, gräddsås och kokt potatis
Helbakad rotselleri med linsragu, BBQ-sås samt örtrostad potatis
torsdag
Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt och grädde
Helstekt kotlettrad med örtbakad tomat, rödvinssås och parmesanrostad potatis
Gnocchi med örtsalsa, semitorkad tomat och lagrad hårdost
fredag
Fisk & skaldjursgratäng med gravad fänkål serveras med potatispuré
Kalvfärsbiffar, syrad gurka, lingon, timjangräddsås och kokt potatis
Risotto serveras med vitlök & citronmarinerade sojabönor, getost och honung