Lunchmeny
Martin med personal har öppet restaurangen på Skövde GK året om. Buffébordet står uppdukat till lunch: Dagens soppa, två varmrätter, stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka. Under golfsäsongen finns alltid en härlig helgbuffé framdukad mellan 11.30 och 15.00
Vecka 24
måndag
Grillad kryddkorv med ”västkustsallad” serveras med potatismos smaksatt med brynt smör & husets senap
”Fish & chips” friterad kolja, klyftpotatis, krossade ärtor, citron & tatarsås
Friterad pumpa, klyftpotatis, krossade ärtor, citron & tartarsås
tisdag
Stekt fläsk med raggmunk, löksås & rårörda lingon
Coq au vin med kyckling, bacon, smålök, svamp & rödvin serveras med potatispuré
Råraka med tångkaviar, karamelliserad lök, friterad palsternacka & rårörda lingon
onsdag
Rimmad torsk med svensk pesto & syrad pumpa, citronkokt färskpotatis, brynt lökvelouté
Sjömansbiff på golfens vis med nattbakat högrev, skysås, ölbrässerad potatis, sotad lök & senapscréme
Kesofylld portabello med örtemulsion, syrad pumpa & krossad potatis
torsdag
Golfens Grillbuffé med grillat kött & korvar, kyckling, grönsaker, rostad potatis, såser och sallader
Grillade grönsaker & halloumi med tillbehör
fredag
Grillad flapsteak med cornribs, chimmi churri, smashad potatis, rödvinssås & choronsås
Pasta ”frutti di mare” med blåmusslor, räkor, lök, olivolja & tomat serveras med vitlöksbröd
Pasta Penne med tomat, saffran & rökt tofu serveras med vitlöksbröd
lördag
Helgbuffé 11.30-15.00
Frikadeller i örtig tomatsås, hyvlad parmesan, rucola & vitlöksrostad potatis
Pankopanerad sej med dansk remoulad, brynt potatis & citron
179:- / person
söndag
Helgbuffé 11.30-15.00
Pulled beef på högrev med syrade grönsaker, tortilla, örtrostad potatis, koriandermajonnäs samt tomat & ananassalsa
Fiskgryta ”Bouillabaisse” med torsk, lax, musslor, saffran & tomat serveras med rostad vitlöksaioli & dillkokt potatis
179:- / person