Lunchmeny

Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar. 
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö! 

Vecka 20

måndag

Prästostbakad Uer med smörslungade sockerärtor, hummersås och dillkokt potatis

Korv stroganoff med grillad paprika, smetana & pilaffris

Bakad pumpa med ragu på linser & svamp samt balsamicosky

tisdag

Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon

Asiatisk kycklinggryta med röd curry, kokos & limeblad serveras med zucchinisallad och jasminris

Grönsakspasta med tofu, champinjoner, soltorkad tomat och babyspenat, riven hårdost

onsdag

Fisk & skaldjurslasagne med örtsallad samt tomat & dillfärskost

Grillad fläskkarré, marinerade grönsaker, BBQ-sås, ramslöksaioli och rostad potatis

Grillad halloumi med marinerade grönsaker, BBQ-sås och ramslöksaioli

 

torsdag

Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt och grädde

Baconlindad köttfärslimpa, portvinsstuvade champinjoner och rostad potatis

Grönsaksquesadillas med chilimajonnäs och bladsallad

 

fredag

Ugnsbakad torsk med vårprimörer, citronmarinerad potatis samt örtvelouté

Ciderbakad kotlettrad med rostat äpple, ramslökskräm, skysås och klyftpotatis

Rödbetsbiffar med getost och honung serveras med örtvelouté & citronmarinerad potatis

 

lördag

Helgbuffé 11.30-15.00
Laxschnitzel fylld med pepparrot & färskost toppad med rostad broccoli serveras med vitvinssås och potatispuré

Grillad gårdskyckling med sparris & fänkål, manchegokräm samt rostad potatis med primörer
189:- / person

söndag

Helgbuffé 11.30-15.00
Fiskgratäng smaksatt med hummer & dill toppad med marinerade räkor serveras med potatisstomp smaksatt med gräslök

Grillad fläskfilé med linser, spetskål och örter serveras med rödvinssås och potatisgratäng
189:-/ person