Lunchmeny
Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar.
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö!
Vecka 20
måndag
Prästostbakad Uer med smörslungade sockerärtor, hummersås och dillkokt potatis
Korv stroganoff med grillad paprika, smetana & pilaffris
Bakad pumpa med ragu på linser & svamp samt balsamicosky
tisdag
Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon
Asiatisk kycklinggryta med röd curry, kokos & limeblad serveras med zucchinisallad och jasminris
Grönsakspasta med tofu, champinjoner, soltorkad tomat och babyspenat, riven hårdost
onsdag
Fisk & skaldjurslasagne med örtsallad samt tomat & dillfärskost
Grillad fläskkarré, marinerade grönsaker, BBQ-sås, ramslöksaioli och rostad potatis
Grillad halloumi med marinerade grönsaker, BBQ-sås och ramslöksaioli
torsdag
Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt och grädde
Baconlindad köttfärslimpa, portvinsstuvade champinjoner och rostad potatis
Grönsaksquesadillas med chilimajonnäs och bladsallad
fredag
Ugnsbakad torsk med vårprimörer, citronmarinerad potatis samt örtvelouté
Ciderbakad kotlettrad med rostat äpple, ramslökskräm, skysås och klyftpotatis
Rödbetsbiffar med getost och honung serveras med örtvelouté & citronmarinerad potatis
lördag
Helgbuffé 11.30-15.00
Laxschnitzel fylld med pepparrot & färskost toppad med rostad broccoli serveras med vitvinssås och potatispuré
Grillad gårdskyckling med sparris & fänkål, manchegokräm samt rostad potatis med primörer
189:- / person
söndag
Helgbuffé 11.30-15.00
Fiskgratäng smaksatt med hummer & dill toppad med marinerade räkor serveras med potatisstomp smaksatt med gräslök
Grillad fläskfilé med linser, spetskål och örter serveras med rödvinssås och potatisgratäng
189:-/ person