Lunchmeny

Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar. 
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö! 

Vecka 20

måndag

Panerad flundra med dansk remoulad, citron och dillkokt färskpotatis

Korv stroganoff med grillad paprika, smetana & pilaffris

Bakad pumpa med ragu på linser & svamp, balsamicosky

tisdag

Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon

Asiatisk kycklinggryta smaksatt med rödcurry, kokos & limeblad. Zucchinisallad och jasminris

Grönsakspasta med tofu, champinjoner, soltorkadtomat, babyspenat & riven hårdost

onsdag

Fisk & skaldjurslasagne med örtsallad samt tomat & dillfärskost

Grillad fläskkarré med marinerade grönsaker, BBQ-sås, ramslöksaioli och rostad potatis

Grillad halloumi med marinerade grönsaker, BBQ-sås, ramslöksaioli och rostad potatis

torsdag

Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt och grädde

Nattbakad nötstek ”provencal”, ört & vitlökssmör, gröna bönor, rödvinssky och potatisgratäng

Grönsaksquesadillas med chilimajonnäs och bladsallad

fredag

Ugnsbakad torsk med vårprimörer, citronmarinerad potatis och örtvelouté

Wallenbergare med brynt smör, gröna ärtor, rårörda lingon och potatispuré

Rödbetsbiffar med getost och honung, örtvelouté & citronmarinerad potatis

lördag

Helgbuffé 11.30-15.00

Laxschnitzel fylld med pepparrot & färskost serveras med  rostad broccoli, vitvinssås och potatispuré

Grillad gårdskyckling med sparris & fänkål, samt manchegokräm och rostad potatis med primörer

189:-/ person

söndag

Helgbuffé 11.30-15.00

Fiskgratäng med hummer, dill och marinerade räkor serveras med potatisstomp smaksatt med gräslök

Grillad fläskfilé med linser, spetskål, örter, rödvinssås och potatisgratäng

189:-/person