Lunchmeny
Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar.
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö!
Vecka 20
måndag
Panerad flundra med dansk remoulad, citron och dillkokt färskpotatis
Korv stroganoff med grillad paprika, smetana & pilaffris
Bakad pumpa med ragu på linser & svamp, balsamicosky
tisdag
Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon
Asiatisk kycklinggryta smaksatt med rödcurry, kokos & limeblad. Zucchinisallad och jasminris
Grönsakspasta med tofu, champinjoner, soltorkadtomat, babyspenat & riven hårdost
onsdag
Fisk & skaldjurslasagne med örtsallad samt tomat & dillfärskost
Grillad fläskkarré med marinerade grönsaker, BBQ-sås, ramslöksaioli och rostad potatis
Grillad halloumi med marinerade grönsaker, BBQ-sås, ramslöksaioli och rostad potatis
torsdag
Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt och grädde
Nattbakad nötstek ”provencal”, ört & vitlökssmör, gröna bönor, rödvinssky och potatisgratäng
Grönsaksquesadillas med chilimajonnäs och bladsallad
fredag
Ugnsbakad torsk med vårprimörer, citronmarinerad potatis och örtvelouté
Wallenbergare med brynt smör, gröna ärtor, rårörda lingon och potatispuré
Rödbetsbiffar med getost och honung, örtvelouté & citronmarinerad potatis
lördag
Helgbuffé 11.30-15.00
Laxschnitzel fylld med pepparrot & färskost serveras med rostad broccoli, vitvinssås och potatispuré
Grillad gårdskyckling med sparris & fänkål, samt manchegokräm och rostad potatis med primörer
189:-/ person
söndag
Helgbuffé 11.30-15.00
Fiskgratäng med hummer, dill och marinerade räkor serveras med potatisstomp smaksatt med gräslök
Grillad fläskfilé med linser, spetskål, örter, rödvinssås och potatisgratäng
189:-/person