Lunchmeny

Martin och Simon Knutas med personal har öppet på Skövde GK året om. Buffébordet står uppdukat till lunch: Dagens soppa, två varmrätter, stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka.


Vecka 2

måndag

Pasta carbonara serveras med svartpepparcréme samt riven hårdost

Fiskgratäng smaksatt med franska örter serveras med potatisstomp

Vegetarisk
Grönsakspasta smaksatt med franska örter serveras med svartpepparcréme och riven hårdost

tisdag

Stekt fläsk med kokt potatis, bruna bönor, löksås & rårörda lingon

Tandooristekt kyckling serveras med myntayoghurt och sötpotatispuré

Vegetarisk
Cannelloni fylld med svamp och tryffel serveras med bladspenat och picklad lök

onsdag

Halstrad lax med dill & kräfthollandaise samt örtkrossad potatis

Piccata på kyckling toppad med picklade grönsaker serveras med tomatsås och pilaffris

Vegetarisk
Piccata på zucchini serveras med tomatsås och pilaffris

torsdag

Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt & grädde

Baconlindad köttfärslimpa serveras med portvinsstuvade champinjoner och kokt potatis

Vegetarisk
Grönsaksbiff serveras med portvinsstuvade champinjoner och kokt potatis

fredag

Pocherad torsk serveras med ljummen gubbröra och brynt smör

Fläskschnitzel serveras med rödvinssås, kryddsmör, citron och kapris samt rostad potatis

Vegetarisk
Vegetarisk schnitzel serveras med rödvinssås, kryddsmör och rostad potatis