Lunchmeny

Martin, Martin och Robban med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar. 
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö! 

Vecka 42

måndag

Västerbottenbakad uer med skaldjurssås, rostad blomkål och kokt potatis

Pasta pesto med kyckling, riven hårdost och babyspenat

Cannelloni fylld med skogssvamp & linser samt salsa verde

tisdag

Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon

Renskavsgryta med bacon och champinjoner serveras med potatispuré

Tomat & fetaostspaj med primörsallad &  marinerade oliver 

onsdag

Panerad flundrafilé med dansk remoulad, citron och kokt potatis

Grillad kycklingfilé med marinerade grönsaker, tzatziki, rödvinssås och klyftpotatis

Kryddstekt pumpa med ragu på linser, svamp & grönkål serveras med örtagårdssås & kokt potatis

torsdag

Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt och grädde

Kålpudding med kaffegräddsås, rårörda lingon och kokt potatis

Quesadillas fylld med ost, bönor och babyspenat serveras med örtaioli

fredag

Asiatisk fisk & skaldjursgryta med sesambakade grönsaker serveras med basmatiris

Wallenbergare med brynt smör, ärtor och potatispuré

Pumparisotto med smulad getost & rostade pumpakärnor 

 

lördag

Helgbuffé 11.30-15.00
Smörstekt kummel med dillslungade polkabetor, skaldjurssås och örtkrossad potatis

Nattbakad nötrulle med rödvinssås, bearnaise, vitlöksrostad broccoli och rostad potatis

Grillad spetskål med rostad majs, champinjoner, fetaost och rotsakstzatziki 

 

söndag

Helgbuffé 11.30-15.00
Skaldjurspaella med blåmusslor, räkor, kräftstjärtar, grillad citron & dillaioli

Smörstekt majskycklingbröst med basilikasås, torkad tomat och parmesanrostad potatis

Gnocchi med rostad tomat, basilika, tofu & lagrad hårdost