Lunchmeny
Martin, Martin och Robban med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar.
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö!
Vecka 42
måndag
Västerbottenbakad uer med skaldjurssås, rostad blomkål och kokt potatis
Pasta pesto med kyckling, riven hårdost och babyspenat
Cannelloni fylld med skogssvamp & linser samt salsa verde
tisdag
Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon
Renskavsgryta med bacon och champinjoner serveras med potatispuré
Tomat & fetaostspaj med primörsallad & marinerade oliver
onsdag
Panerad flundrafilé med dansk remoulad, citron och kokt potatis
Grillad kycklingfilé med marinerade grönsaker, tzatziki, rödvinssås och klyftpotatis
Kryddstekt pumpa med ragu på linser, svamp & grönkål serveras med örtagårdssås & kokt potatis
torsdag
Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt och grädde
Kålpudding med kaffegräddsås, rårörda lingon och kokt potatis
Quesadillas fylld med ost, bönor och babyspenat serveras med örtaioli
fredag
Asiatisk fisk & skaldjursgryta med sesambakade grönsaker serveras med basmatiris
Wallenbergare med brynt smör, ärtor och potatispuré
Pumparisotto med smulad getost & rostade pumpakärnor
lördag
Helgbuffé 11.30-15.00
Smörstekt kummel med dillslungade polkabetor, skaldjurssås och örtkrossad potatis
Nattbakad nötrulle med rödvinssås, bearnaise, vitlöksrostad broccoli och rostad potatis
Grillad spetskål med rostad majs, champinjoner, fetaost och rotsakstzatziki
söndag
Helgbuffé 11.30-15.00
Skaldjurspaella med blåmusslor, räkor, kräftstjärtar, grillad citron & dillaioli
Smörstekt majskycklingbröst med basilikasås, torkad tomat och parmesanrostad potatis
Gnocchi med rostad tomat, basilika, tofu & lagrad hårdost