Lunchmeny

Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar. 
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö! 

Vecka 33

måndag

Bakad sej ”Curry madras” med kokosmjölk, äpple & lök samt limekokt ris

Helstekt kotlett med bakad tomat, rödvinssås, bearnaisesås & potatisgratäng

Bakad rotselleri med curry, kokosmjölk, äpple & lök samt limekokt ris

tisdag

Stekt kyckling med lök, persilja, svamprisotto & smörad buljong

Havets Wallenbergare med ärtor, vitvinssås & örtslungad potatis

Kikärtsbiffar med lök & persilja samt svamprisotto

onsdag

Boeuf bourguignon med smålök, bacon & rödvin samt potatispuré

Pasta ”Carbonara” med rostad fläsksida, lagrad ost och svartpeppar

Cannelloni med tomat & örter samt gröna blad & riven parmesan

torsdag

Färsjärpar serveras med gräddsås, pressgurka, lingon samt kokt potatis

Mjölstekt flundra med grönärtssås, mynta, syrlig gurka och örtslungad färskpotatis

Krispig polenta med rostad mandel, brynt smör & bakad sötpotatis

fredag

Nattbakad fläskkarré Korean BBQ med jasminris, kimchi, limepicklad gurka och chilimajonnäs

Fiskgratäng med skaldjurssås och sallad med äpple och fänkå

Bakad fänkål med linsragu, citronsky & potatispuré

 

lördag

Helgbuffé 11.30 – 15.00
Mixed grill med bbq-sås, tzatziki & grillade grönsaker serveras med rostad potatis

Ugnsbakad lax med äpple, ingefära & citron, ljummen potatissallad & citronaioli

söndag

Helgbuffé 11.30 – 15.00
Vinpocherad torsk med sommarprimörer och örtemulsion serveras med kokt potatis

Nattbakad nötsek med grönpepparsås, stekt potatis & rostade småtomater