Lunchmeny
Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar.
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö!
Vecka 33
måndag
Bakad sej ”Curry madras” med kokosmjölk, äpple & lök samt limekokt ris
Helstekt kotlett med bakad tomat, rödvinssås, bearnaisesås & potatisgratäng
Bakad rotselleri med curry, kokosmjölk, äpple & lök samt limekokt ris
tisdag
Stekt kyckling med lök, persilja, svamprisotto & smörad buljong
Havets Wallenbergare med ärtor, vitvinssås & örtslungad potatis
Kikärtsbiffar med lök & persilja samt svamprisotto
onsdag
Boeuf bourguignon med smålök, bacon & rödvin samt potatispuré
Pasta ”Carbonara” med rostad fläsksida, lagrad ost och svartpeppar
Cannelloni med tomat & örter samt gröna blad & riven parmesan
torsdag
Färsjärpar serveras med gräddsås, pressgurka, lingon samt kokt potatis
Mjölstekt flundra med grönärtssås, mynta, syrlig gurka och örtslungad färskpotatis
Krispig polenta med rostad mandel, brynt smör & bakad sötpotatis
fredag
Nattbakad fläskkarré Korean BBQ med jasminris, kimchi, limepicklad gurka och chilimajonnäs
Fiskgratäng med skaldjurssås och sallad med äpple och fänkå
Bakad fänkål med linsragu, citronsky & potatispuré
lördag
Helgbuffé 11.30 – 15.00
Mixed grill med bbq-sås, tzatziki & grillade grönsaker serveras med rostad potatis
Ugnsbakad lax med äpple, ingefära & citron, ljummen potatissallad & citronaioli
söndag
Helgbuffé 11.30 – 15.00
Vinpocherad torsk med sommarprimörer och örtemulsion serveras med kokt potatis
Nattbakad nötsek med grönpepparsås, stekt potatis & rostade småtomater