Lunchmeny
Martin, Martin och Robban med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar.
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö!
Vecka 37
måndag
Ugnsbakad kummel med rostad tomatsås, spenat, rostad blomkål och kokt potatis
Skinkstek med äppelchutney, gräddsås och kokt potatis
Quesadillas fylld med ost, bönor och babyspenat serveras med örtaioli
tisdag
Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon
Asiatiska fiskfärsbiffar med sesam & gurksallad, limedressing och basmatiris
Gnocchi med örtsalsa, semitorkad tomat och lagrad hårdost
onsdag
Operaströmming med citron, skirat smör, rårörda lingon och potatispuré
Mozzarellafylld kyckling med soltorkadtomatsky och grönsaksris
Risotto med rostad jordärtskocka, pumpakärnor och smulad getost
torsdag
Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt och grädde
Dansk sjömansbiff med dijoncréme och persilja
Tortellini med rostad tomat, solrosfrön, smulad mozzarella och örtolja
fredag
Västerbottenostbakad sej med skaldjurssås, rädissallad & citronrisotto
Wallenbergare med brynt smör, ärtor, rårörda lingon och potatispuré
Italiensk paj med soltorkad tomat, fetaost och spenat serveras med tomat- & olivsallad
lördag
Helgbuffé 11.30-15.00
Brödstekt kolja med citron, örtaioli och dillkokt potatis
Örtkryddat kycklingbröst med rostade rotsaker, varm tomatsallad & balsamicosky
Sotat tzayspett med svamp & linsragu samt örtkräm
söndag
Helgbuffé 11.30-15.00
Laxfärserad spättafilé med smörstekta sockerärtor vitvinssås och dillkokt färskpotatis
Pepparbiff med rödvinssås, bakad tomat och parmesanrostad potatis
Bakade betor med friterad grönkål, rostade frön, örtolja och potatis