Lunchmeny

Martin, Martin och Robban med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar. 
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö! 

Vecka 37

måndag

Ugnsbakad kummel med rostad tomatsås, spenat, rostad blomkål och kokt potatis

Skinkstek med äppelchutney, gräddsås och kokt potatis

Quesadillas fylld med ost, bönor och babyspenat serveras med örtaioli

tisdag

Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon

Asiatiska fiskfärsbiffar med sesam & gurksallad, limedressing och basmatiris

Gnocchi med örtsalsa, semitorkad tomat och lagrad hårdost 

onsdag

Operaströmming med citron, skirat smör, rårörda lingon och potatispuré

Mozzarellafylld kyckling med soltorkadtomatsky och grönsaksris

Risotto med rostad jordärtskocka, pumpakärnor och smulad getost

torsdag

Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt och grädde

Dansk sjömansbiff med dijoncréme och persilja

Tortellini med rostad tomat, solrosfrön, smulad mozzarella och örtolja 

fredag

Västerbottenostbakad sej med skaldjurssås, rädissallad & citronrisotto

Wallenbergare med brynt smör, ärtor, rårörda lingon och potatispuré

Italiensk paj med soltorkad tomat, fetaost och spenat serveras med tomat- & olivsallad 

lördag

Helgbuffé 11.30-15.00
Brödstekt kolja med citron, örtaioli och dillkokt potatis

Örtkryddat kycklingbröst med rostade rotsaker, varm tomatsallad & balsamicosky

Sotat tzayspett med svamp & linsragu samt örtkräm 

söndag

Helgbuffé 11.30-15.00
Laxfärserad spättafilé med smörstekta sockerärtor vitvinssås och dillkokt färskpotatis

Pepparbiff med rödvinssås, bakad tomat och parmesanrostad potatis

Bakade betor med friterad grönkål, rostade frön, örtolja och potatis