Lunchmeny
Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar.
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö!
Vecka 19
måndag
Smörstekt lubbfilé serveras med rostad blomkål, skaldjurssky och potatisstomp
Pasta Carbonara med äggulecréme och riven hårdost
Krämig pasta med ramslök toppad med semitorkad tomat, rökt tofu och riven hårdost
tisdag
Stekt fläsk med bruna bönor, kokt potatis, löksås & rårörda lingon
Biffwok serveras med sesambakad Pak Choi, asiatisk nudelsallad och limedressing
Grönsakswok med sesambakad Pak Choi, asiatisk nudelsallad och limedressing
onsdag
Prästostbakad torsk med Sandefjordsås, vårprimörer och dillkokt färskpotatis
Kalvfärsjärpar serveras med pressgurka, rårörda lingon och kokt potatis
Cannelloni fylld med svamp och färskost serveras med örtdressad babyspenat
torsdag
Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt & grädde
Biff à la Lindström med skysås, skånsk potatis och saltgurka
Grönsaksbiff med skånsk potatis och saltgurka
fredag
Panerad sej toppad med picklade betor serveras med tartarsås, citron och kokt potatis
Grillad kyckling med oliver, tzatziki, rödvinssås och klyftpotatis
Grillade grönsaker med tzatziki, rödvinssås och rostad potatis
lördag
Helgbuffé 11.30-15.00
Halstrad röding serveras med sparrisrisotto och smörad skaldjursbuljong
Nattbakad pepparbiff med bearnaise, ört & vitlöksbakade tomater samt rostad potatis
179:-/person
söndag
Helgbuffé 11.30-15.00
Fisk & skaldjursgratäng toppad med gravad fänkål serveras med pommesduchesse
Fläskschnitzel fylld med ost och skinka serveras med champinjonsås och rostad potatis
179:-/person