Lunchmeny

Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb MÅNDAG - FREDAG 11.15-14.00 för lunch året om. På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter, stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka. 
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad. Håll utkik för öppningsdatum här och på www.mattiasmat.se

Vecka 19

måndag

Smörstekt lubbfilé serveras med rostad blomkål, skaldjurssky och potatisstomp

Pasta Carbonara med äggulecréme och riven hårdost

Krämig pasta med ramslök toppad med semitorkad tomat, rökt tofu och riven hårdost

tisdag

Stekt fläsk med bruna bönor, kokt potatis, löksås & rårörda lingon

Biffwok serveras med sesambakad Pak Choi, asiatisk nudelsallad och limedressing

Grönsakswok med sesambakad Pak Choi, asiatisk nudelsallad och limedressing

onsdag

Prästostbakad torsk med Sandefjordsås, vårprimörer och dillkokt färskpotatis

Kalvfärsjärpar serveras med pressgurka, rårörda lingon och kokt potatis

Cannelloni fylld med svamp och färskost serveras med örtdressad babyspenat

torsdag

Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt & grädde

Biff à la Lindström med skysås, skånsk potatis och saltgurka

Grönsaksbiff med skånsk potatis och saltgurka

fredag

Panerad sej toppad med picklade betor serveras med tartarsås, citron och kokt potatis

Grillad kyckling med oliver, tzatziki, rödvinssås och klyftpotatis

Grillade grönsaker med tzatziki, rödvinssås och rostad potatis

lördag

Helgbuffé 11.30-15.00

Halstrad röding serveras med sparrisrisotto och smörad skaldjursbuljong

Nattbakad pepparbiff med bearnaise, ört & vitlöksbakade tomater samt rostad potatis

179:-/person

söndag

Helgbuffé 11.30-15.00

Fisk & skaldjursgratäng toppad med gravad fänkål serveras med pommesduchesse

Fläskschnitzel fylld med ost och skinka serveras med champinjonsås och rostad potatis

179:-/person