Lunchmeny

Martin och Simon Knutas med personal har öppet på Skövde GK året om. Buffébordet står uppdukat till lunch: Dagens soppa, två varmrätter, stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka.


Vecka 49

måndag

Korvstroganoff med rostad paprika samt ris och créme fraiche

Panerad sej serveras med dansk remouladsås, citron och kokt potatis

Vegetarisk
Vegetarisk stroganoff med rostad paprika samt ris och créme fraiche

tisdag

Stekt fläsk med raggmunk, löksås & rårörda lingon

Jerkkryddat kycklingbröst serveras med sötpotatispuré och raita

Vegetarisk
Jerkkryddad Quornfilé serveras med sötpotatispuré och raita

onsdag

Citronbakad torsk med med ägg & persiljesås samt kokt potatis

Ingefärsbakad fläskkarré serveras med äppelsky samt persiljekrossad potatis

Vegetarisk
Ingefärsbakad rotselleri serveras med äppelsky och persiljekrossad potatis

torsdag

Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt & grädde

Kalvfärsjärpar serveras med pressgurka, gelé, gräddsås och kokt potatis

Vegetarisk
Vegetariska biffar med pressgurka, gelé, gräddsås och kokt potatis

fredag

Havets wallenbergare serveras med vitvinssås, potatispuré samt smörfrästa sockerärtor

Sesambakat högrev med glacerade rötter samt skysås smaksatt med chili och koriander

Vegetarisk
Sesambakad pumpa med glacerade rötter och skysås smaksatt med chili och koriander