Lunchmeny

Martin, Martin och Robban med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar. 
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö! 

Vecka 41

måndag

Pocherad flundra, dillmarinerade rädisor, hummersås samt potatisstomp

Örtbakad fläskkotlett med pepparsås samt rostad potatis

Saltbakade betor med smörstekt ostronskivling, persiljeolja och rostad potatis

tisdag

Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon

Kryddstekt kycklingfilé med ragu på linser, svamp & grönkål, örtagårdssås och kokt potatis

Stekt pannoumi med basilikamajonnäs, rostad tomat, vinägerlök och ruccola

onsdag

Pankopanerad sejfilé med skagenröra, citron och kokt potatis

Asiatisk biffgryta med svamp, bambuskott och salladslök serveras med jasminris

Västerbottenpaj toppad med tångkaviar, dill, smetana och bladsallad 

torsdag

Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt och grädde

Pepparbakad nötrulle med haricotvertes, rödvinssås och potatisgratäng

Grönsakspasta med tofu, champinjoner, soltorkad tomat, babyspenat & riven hårdost 

fredag

Prästostbakad kolja serveras med kräftsås och örtkrossad potatis

Kalvfärsbiff med dillfrästa morötter serveras med gräddsås, pressgurka och kokt potatis

Tzayspett med haricotvertes, rödvinssås och potatisgratäng

lördag

Helgbuffé 11.30-15.00
Fetaostfylld lax serveras med gräslöksås samt potatisstomp smaksatt med rostad lök

Grillad flapsteak med kryddsmör, rödvinssås och rostad potatis

Gnocchi med rostad tomat, basilika, tofu & lagrad hårdost

söndag

Helgbuffé 11.30-15.00
Ugnsbakad torsk toppad med räkor, pepparrot, brynt smör & dill serveras med kokt potatis

Viltfärsbiffar med rosmarinsky, lingonchutney samt timjansfräst morot & rostad potatis

Helbakad spetskål med brynt citron, belugalinser & brynt sojasmör