Lunchmeny
Martin, Martin och Robban med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar.
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö!
Vecka 41
måndag
Pocherad flundra, dillmarinerade rädisor, hummersås samt potatisstomp
Örtbakad fläskkotlett med pepparsås samt rostad potatis
Saltbakade betor med smörstekt ostronskivling, persiljeolja och rostad potatis
tisdag
Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon
Kryddstekt kycklingfilé med ragu på linser, svamp & grönkål, örtagårdssås och kokt potatis
Stekt pannoumi med basilikamajonnäs, rostad tomat, vinägerlök och ruccola
onsdag
Pankopanerad sejfilé med skagenröra, citron och kokt potatis
Asiatisk biffgryta med svamp, bambuskott och salladslök serveras med jasminris
Västerbottenpaj toppad med tångkaviar, dill, smetana och bladsallad
torsdag
Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt och grädde
Pepparbakad nötrulle med haricotvertes, rödvinssås och potatisgratäng
Grönsakspasta med tofu, champinjoner, soltorkad tomat, babyspenat & riven hårdost
fredag
Prästostbakad kolja serveras med kräftsås och örtkrossad potatis
Kalvfärsbiff med dillfrästa morötter serveras med gräddsås, pressgurka och kokt potatis
Tzayspett med haricotvertes, rödvinssås och potatisgratäng
lördag
Helgbuffé 11.30-15.00
Fetaostfylld lax serveras med gräslöksås samt potatisstomp smaksatt med rostad lök
Grillad flapsteak med kryddsmör, rödvinssås och rostad potatis
Gnocchi med rostad tomat, basilika, tofu & lagrad hårdost
söndag
Helgbuffé 11.30-15.00
Ugnsbakad torsk toppad med räkor, pepparrot, brynt smör & dill serveras med kokt potatis
Viltfärsbiffar med rosmarinsky, lingonchutney samt timjansfräst morot & rostad potatis
Helbakad spetskål med brynt citron, belugalinser & brynt sojasmör