Lunchmeny
Martin, Martin och Robban med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar.
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö!
Vecka 50
måndag
Halstrad uer med smörad skaldjursbuljong, potatisstomp och vitlöksfrästa sojabönor
Pasta carbonara serveras med svartpepparkräm och riven hårdost
Pasta med rostad paprika & aubergine, riven hårdost, olivolja och friterad grönkål
tisdag
Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon
Flygande Jakob med chili, bacon, banan & jordnötter serveras med basmatiris
Saltbakade betor med smörstekt ostronskivling, persiljeolja och rostad potatis
onsdag
Pocherad torsk med ägg och persiljesås samt kokt potatis
Nattbakad karré serveras med BBQ-sås, örtaioli och rostad potatis
Pasta med bakad tomat, rostade solroskärnor, mozzarella, balsamvinäger & ruccola
torsdag
Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt och grädde
Köttfärslimpa serveras med portvinsstuvade champinjoner, haricotsverts och kokt potatis
Kikärtsbiffar med örtfrästa betor, skysås och kokt potatis
fredag
Husets bouillabaisse med saffransaioli, kokt potatis och vitlöksbröd
Helstekt kotlettrad med svamp & belugalinser serveras med rödvinssås och rostad potatis
Helbakad rotselleri toppad med linsragu, BBQ-sås, örtrostad potatis