Lunchmeny

Martin, Martin och Robban med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar. 
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö! 

Vecka 50

måndag

Halstrad uer med smörad skaldjursbuljong, potatisstomp och vitlöksfrästa sojabönor

Pasta carbonara serveras med svartpepparkräm och riven hårdost

Pasta med rostad paprika & aubergine, riven hårdost, olivolja och friterad grönkål

tisdag

Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon

Flygande Jakob med chili, bacon, banan & jordnötter serveras med basmatiris

Saltbakade betor med smörstekt ostronskivling, persiljeolja och rostad potatis 

onsdag

Pocherad torsk med ägg och persiljesås samt kokt potatis

Nattbakad karré serveras med BBQ-sås, örtaioli och rostad potatis

Pasta med bakad tomat, rostade solroskärnor, mozzarella, balsamvinäger & ruccola 

torsdag

Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt och grädde

Köttfärslimpa serveras med portvinsstuvade champinjoner, haricotsverts och kokt potatis

Kikärtsbiffar med örtfrästa betor, skysås och kokt potatis 

fredag

Husets bouillabaisse med saffransaioli, kokt potatis och vitlöksbröd

Helstekt kotlettrad med svamp & belugalinser serveras med rödvinssås och  rostad potatis

Helbakad rotselleri toppad med linsragu, BBQ-sås, örtrostad potatis