Lunchmeny
Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar.
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö!
Vecka 36
måndag
Ångad torsk serveras med ägg -& persiljesås samt kokt potatis
Korv Stroganoff med grillad paprika, vispad créme fraiche och pilaffris
Vegetarisk Stroganoff med grillad paprika, vispad créme fraiche och pilaffris
tisdag
Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon
Kycklingwok med pak choi, chili och sesamfrön, yuzudressing och äggnudlar
Grönsakswok med pak choi, chili och sesamfrön, yuzudressing och äggnudlar
onsdag
Panerad flundra med dansk remouladsås, citron och kokt potatis
Krämig fläskpasta med svamp, soltorkad tomat, dijonsenap och bladspenat toppad med hårdost
Svamppasta smaksatt med tryffel & bladspenat toppad med hårdost
torsdag
Ärtsoppa med fläsk samt pannkakakor med sylt och grädde
Pannbiff med karamelliserad lök och skysås serveras med kokt potatis
Grönsaksbiff med karamelliserad lök och skysås samt kokt potatis
fredag
Fish & chips serveras med citronaioli, sockerärtor och klyftpotatis
Grillad fläskkarré med rostat äpple, bbq-sås samt rostade rotsaker
Friterad zucchini med citronaioli, sockerärtor och klyftpotatis
lördag
Bakad kolja serveras med örtfrästa betor Sandefjordsås samt dillkokt potatis
Pasta pesto med kyckling, rucola och riven hårdost
söndag
Herrgårdsstek med rostad höstmorot, gelé och pressgurka samt kokt potatis
Gräddstuvad pytt i panna serveras med saltgurka, rödbetor och stekt ägg
Veckans sallad
Pastasallad med grillad kycklingfilé, rostad paprikakräm, rucola samt chilipicklad gurka