Lunchmeny

Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar. 
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö! 

Vecka 24

måndag

Ugnsbakad kummel med matjessill, krossat ägg, brynt smör och dillkokt färskpotatis

Golfens lasagne med husets ketchup och  riven hårdost

Quesadillas fylld med ost, bönor och babyspenat serveras med örtaioli

tisdag

Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon

Ugnsbakad kyckling med örtagårdssås och grönsaksris

Kesoplättar med edamamebönor, jordnötter, srirachamajjo och rostad lök

onsdag

Prästostbakad torsk serveras med Sandefjordsås, vårprimörer och färskpotatisstomp

Baconlindad köttfärslimpa med vitlöksfrästa bönor, champinjonsås och kokt potatis

Pasta med rostade kikärtor, grädde, tryffelolja, skogschampinjon, lagrad hårdost & bakad cocktailtomat

torsdag

Golfens Grillbuffé

Grillat kött & korvar, kyckling, grönsaker, rostad potatis, såser och sallader
Vegetariskt:
Grillade grönsaker & halloumi med tillbehör

fredag

Fisk & skaldjursgratäng smaksatt med grillad citron & dill serveras med potatispuré

Kalvfärsbiffar med gräddsås, pressgurka & lingonchutney, kokt färskpotatis

Sparrisrisotto med riven hårdost, pumpakärnor och sparrisolja

lördag

Helgbuffé 11.30-15.00
Fisk- & skaldjursbiffar med mangosalsa, avocadokräm & blomkålspotatis

Grillad majskyckling med citron- & rosmarin, salviasky, kryddsmör och ugnsrostad potatis
189:- / person

söndag

Helgbuffé 11.30-15.00
Stekt spätta med romsås, citron, fänkålssallad och dillkokt färskpotatis

Grillad fläskfilé med bearnaise, rödvinssås, bakad tomat och potatisgratäng
189:- / person