Lunchmeny
Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar.
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö!
Vecka 24
måndag
Ugnsbakad kummel med matjessill, krossat ägg, brynt smör och dillkokt färskpotatis
Golfens lasagne med husets ketchup och riven hårdost
Quesadillas fylld med ost, bönor och babyspenat serveras med örtaioli
tisdag
Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon
Ugnsbakad kyckling med örtagårdssås och grönsaksris
Kesoplättar med edamamebönor, jordnötter, srirachamajjo och rostad lök
onsdag
Prästostbakad torsk serveras med Sandefjordsås, vårprimörer och färskpotatisstomp
Baconlindad köttfärslimpa med vitlöksfrästa bönor, champinjonsås och kokt potatis
Pasta med rostade kikärtor, grädde, tryffelolja, skogschampinjon, lagrad hårdost & bakad cocktailtomat
torsdag
Golfens Grillbuffé
Grillat kött & korvar, kyckling, grönsaker, rostad potatis, såser och sallader
Vegetariskt:
Grillade grönsaker & halloumi med tillbehör
fredag
Fisk & skaldjursgratäng smaksatt med grillad citron & dill serveras med potatispuré
Kalvfärsbiffar med gräddsås, pressgurka & lingonchutney, kokt färskpotatis
Sparrisrisotto med riven hårdost, pumpakärnor och sparrisolja
lördag
Helgbuffé 11.30-15.00
Fisk- & skaldjursbiffar med mangosalsa, avocadokräm & blomkålspotatis
Grillad majskyckling med citron- & rosmarin, salviasky, kryddsmör och ugnsrostad potatis
189:- / person
söndag
Helgbuffé 11.30-15.00
Stekt spätta med romsås, citron, fänkålssallad och dillkokt färskpotatis
Grillad fläskfilé med bearnaise, rödvinssås, bakad tomat och potatisgratäng
189:- / person