Lunchmeny

Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb MÅNDAG - FREDAG 11.15-14.00 för lunch året om. På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter, stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka. 
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad. Håll utkik för öppningsdatum här och på www.mattiasmat.se

Vecka 40

måndag

Halstrad kummel serveras med rostad kräftsky, dillslungade sockerärtor samt potatisstomp

Gräddstuvad pytt i panna serveras med saltgurka, rödbetor och stekt ägg

Vegetarisk pytt i panna med saltgurka, rödbetor och stekt ägg

tisdag

Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon

Jambalaya med kyckling och kryddkorv serveras med chilikräm

Jambalaya serveras med chilikräm

onsdag

Asiatiska fiskbiffar med sojastekt blomkål, basmatiris och chilimajonnäs

Pasta Bolognese med husets ketchup och lagrad hårdost

Pasta penne med höstsvamp, lagrad ost och ruccola

torsdag

Ärtsoppa med fläsk samt pannkakakor med sylt och grädde

Nattbakad fläskkarré med choronsås, råstekt potatis och rostad broccoli

Bakad rotselleri med choronsås, råstekt potatis, haricot vertes och råstekt broccoli

fredag

Panerad kolja med dansk remouladsås, smörade ärter och kokt potatis

Helstekt kotlettrad med Café de Parissås, bakad tomat och klyftpotatis

Panerad grönsaksbiff med dansk remouladsås, smörade ärter och kokt potatis

lördag

Helgbuffé 11.30-15.00
Grekiska färsbiffar med soltorkad tomat, fetaost och rostad potatis

Husets bouillabaisse med ruille, kokt potatis och vitlöksbröd

söndag

Helgbuffé 11.30-15.00
Köttfärslimpa med lingon, potatismos, gräddsås och inlagd gurka

Halstrad torsk med skaldjurssås, variation på blomkål och kokt potatis

Veckans sallad
Het tonfiskröra rostat matvete, spenat, picklad morot och rostad lök