Lunchmeny

Martin och Simon Knutas och deras personal har öppet på Skövde GK året om. Buffébordet står uppdukat till lunch: Dagens soppa, två varmrätter, stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka.


Vecka 18

måndag

Viltgryta med smålök & svamp samt ostkrossad potatis

Rimmad sejrygg med fänkålsbrässerade musslor samt blåmusselsås & dillkokt potatis

Vegetarisk
Vegetarisk lasagne med fetaostcréme

tisdag

Stekt fläsk med bruna bönor, kokt potatis & rårörda lingon

Yakiniku på bringa med grönsaksfrästa nudlar & sojamajonnäs

Vegetarisk
Kikärtsbiffar med grönsaksfrästa nudlar & sojamajonnäs

onsdag

Kycklingschnitzel med gorgonzolasås samt purjolökspotatis

Krämig skaldjurspasta med rostad dill & stjärnanis

Vegetarisk
Pasta med rostade grönsaker

torsdag

Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt & grädde

Kålpudding med gräddsås, lingonchutney & kokt potatis

Vegetarisk
Rotselleri med bulgursallad & citronmajonnäs

fredag

Grillade revben med äppelchutney smaksatt med ingefära & chili samt skysås & rostad potatis

Halstrad uer med mangosalsa samt karibistekt ris

Vegetarisk
Helbakad pumpa med mangosalsa & karibistekt ris

lördag
Helgbuffé 11.30 - 15.00

Baconlindad köttfärslimpa med rostad vitlökssås, örtslungad potatis samt haricoverts

Rimmad torskrygg med skaldjurssås & dillkokt potatis

Dagens soppa

159:- / person

söndag
Helgbuffé 11.30-15.00

Söndagsstek med gräddsås, pressgurka & kokt potatis

Örtrostad kyckling med ljummen grekisk sallad samt tzatsiki

Dagens soppa

159:- / person