Lunchmeny
Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar.
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö!
Vecka 27
måndag
Sotad kummel toppad med gravad fänkål serveras med vitvinssås samt dillkokt potatis
Schnitzel med bearnaise, rödvinssås, citron & ärtor serveras med stekt potatis
Saffransrisotto med inlagd fänkål & torkade cocktailtomater
tisdag
Sirapstekt fläskkarré med rostad kål, gräddsky & kokt färskpotatis
Kyckling i vin med rökt fläsksida, rödvin, svamp & smålök serveras med potatispuré
Helbakad rotselleri med ragu på sparris, blomkål & tryffelolja
onsdag
Citrusstekt flundra med curryskagen, crudite på blomkål & färskpotatis
”Yaki Nikku” på strimlad nötbog med soja, sesamfrö, kimchi & kokosris
Cannelloni fylld med skogssvamp & linser samt salsa verde
torsdag
Asiatisk fisk & skaldjursgryta toppad med citronmarinerad zucchini serveras med basmatiris
Pannbiff serveras med löksky, lingonchutney samt kokt potatis
Spansk tortilla med tomatsallad & basilikakräm
fredag
Fiskfärsbiffar med chili, salladslök & koriander serveras med misohollandaise och friterad klyftpotatis
Helstekt fläskkotlett serveras med vitlöksfrästa bönor, bearnaise, rödvinssås samt potatisgratäng
Gnocchi med rostad tomat, basilika, tofu & lagrad hårdost
lördag
Helgbuffé 11.30 - 15.00
Västerbotten bakad torsk serveras med hummersås, citronstekt sparris samt dillkokt färskpotatis
Grillad majskycklingfilé toppad med torkad tomat serveras med örtaioli, smörad kycklingbuljong samt rostad färskpotatis
söndag
Halstrad laxfilé toppad med smörstekt sparris serveras med gräslökssås samt krossad färskpotatis
Slottsstek serveras med gräddsås, gelé, pressgurka samt kokt potatis