Lunchmeny

Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar. 
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö! 

Vecka 27

måndag

Sotad kummel toppad med gravad fänkål serveras med vitvinssås samt dillkokt potatis

Schnitzel med bearnaise, rödvinssås, citron & ärtor serveras med stekt potatis

Saffransrisotto med inlagd fänkål & torkade cocktailtomater

tisdag

Sirapstekt fläskkarré med rostad kål, gräddsky & kokt färskpotatis

Kyckling i vin med rökt fläsksida, rödvin, svamp & smålök serveras med potatispuré

Helbakad rotselleri med ragu på sparris, blomkål & tryffelolja

onsdag

Citrusstekt flundra med curryskagen, crudite på blomkål & färskpotatis

”Yaki Nikku” på strimlad nötbog med soja, sesamfrö, kimchi & kokosris

Cannelloni fylld med skogssvamp & linser samt salsa verde

torsdag

Asiatisk fisk & skaldjursgryta toppad med citronmarinerad zucchini serveras med basmatiris

Pannbiff serveras med löksky, lingonchutney samt kokt potatis

Spansk tortilla med tomatsallad & basilikakräm

fredag

Fiskfärsbiffar med chili, salladslök & koriander serveras med misohollandaise och friterad klyftpotatis

Helstekt fläskkotlett serveras med vitlöksfrästa bönor, bearnaise, rödvinssås samt potatisgratäng

Gnocchi med rostad tomat, basilika, tofu & lagrad hårdost

lördag

Helgbuffé 11.30 - 15.00
Västerbotten bakad torsk serveras med hummersås, citronstekt sparris samt dillkokt färskpotatis

Grillad majskycklingfilé toppad med torkad tomat serveras med örtaioli, smörad kycklingbuljong samt rostad färskpotatis

söndag

Halstrad laxfilé toppad med smörstekt sparris serveras med gräslökssås samt krossad färskpotatis

Slottsstek serveras med gräddsås, gelé, pressgurka samt kokt potatis