Lunchmeny

Martin, Martin och Robban med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar. 
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö! 

Vecka 40

måndag

Ugnsbakad kummel med pepparrot, brynt smör, räkor och kokt potatis

Pasta Carbonara med äggulekräm, svartpeppar och riven hårdost

Pizza med svamp, rostade solrosfrön, tryffelolja, hyvlad hårdost och ruccola

tisdag

Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon

Rostad kyckling med rödcurrysås, bakad morot, kokos och jasminris

Sesambakad butternutpumpa med brynt sojasmör samt dillslungade bönor 

onsdag

Fisk & skaldjursgratäng med gravad fänkål, grillad citron och potatispuré

Örtbakad fläskkarré med vitlöksfrästa haricotsvertes, rostad palsternacka och salsa verde

Tortellini serveras med rostad tomat, solrosfrön, smulad mozzarella och örtolja

torsdag

Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt och grädde

Pannbiff med sirapsstekt lök serveras med gräddsås, lingon och kokt potatis

Portabello fylld med spenat och mozzarella toppad med grillad paprika och timjansås

 

fredag

”Fish and chips” med klyftpotatis, citron, krossade ärtor och aioli

Örtbakat kycklingbröst med rostade rotsaker, varm tomatsallad och balsamicosky

Bakade betor med friterad grönkål, rostade frön, örtolja samt potatis 

lördag

Helgbuffé 11.30-15.00
Smörstekt Uer med hummersky, risotto toppad med vitlöksfrästa sojabönor och riven hårdost

Nattbakad nötrulle med pepparsås, bakad tomat och rostad potatis 

söndag

Helgbuffé 11.30-15.00
Brödstekt kolja med citron, örtaioli och dillkokt potatis

Kalvfärsbiff med kaffegräddsås, syrad gurka och rårörda lingon