Lunchmeny
Martin, Martin och Robban med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar.
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö!
Vecka 40
måndag
Ugnsbakad kummel med pepparrot, brynt smör, räkor och kokt potatis
Pasta Carbonara med äggulekräm, svartpeppar och riven hårdost
Pizza med svamp, rostade solrosfrön, tryffelolja, hyvlad hårdost och ruccola
tisdag
Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon
Rostad kyckling med rödcurrysås, bakad morot, kokos och jasminris
Sesambakad butternutpumpa med brynt sojasmör samt dillslungade bönor
onsdag
Fisk & skaldjursgratäng med gravad fänkål, grillad citron och potatispuré
Örtbakad fläskkarré med vitlöksfrästa haricotsvertes, rostad palsternacka och salsa verde
Tortellini serveras med rostad tomat, solrosfrön, smulad mozzarella och örtolja
torsdag
Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt och grädde
Pannbiff med sirapsstekt lök serveras med gräddsås, lingon och kokt potatis
Portabello fylld med spenat och mozzarella toppad med grillad paprika och timjansås
fredag
”Fish and chips” med klyftpotatis, citron, krossade ärtor och aioli
Örtbakat kycklingbröst med rostade rotsaker, varm tomatsallad och balsamicosky
Bakade betor med friterad grönkål, rostade frön, örtolja samt potatis
lördag
Helgbuffé 11.30-15.00
Smörstekt Uer med hummersky, risotto toppad med vitlöksfrästa sojabönor och riven hårdost
Nattbakad nötrulle med pepparsås, bakad tomat och rostad potatis
söndag
Helgbuffé 11.30-15.00
Brödstekt kolja med citron, örtaioli och dillkokt potatis
Kalvfärsbiff med kaffegräddsås, syrad gurka och rårörda lingon