Lunchmeny
Martin, Martin och Robban med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar.
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö!
Vecka 36
måndag
Halstrad Uer toppad med dillmarinerade rädisor serveras med skaldjurssås samt dillkokt potatis
Golfens lasagne toppad med riven hårdost samt husets ketchup
Pasta pomodoro med basilika och vitost
tisdag
Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon
Grillad kyckling toppad med olivsallad serveras med tzatziki, rödvinssås samt klyftpotatis
Råraka serveras med tångkaviar, vispad cremé fraiche samt syrad rödlö
onsdag
Fiskgratäng toppad med chilimarinerade räkor serveras med potatispuré
Nattbakad nötrulle toppad med vitlöksbakad tomat serveras med pepparsås samt rotfruktsgratäng
Helbakad spetskål med brynt sojasmör, sojaböna & morotskräm
torsdag
Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt och grädde
Pannbiff med sirapsstekt lök serveras med rårörda lingon, pressgurka, gräddsås samt kokt potatis
Getostrisoni med inlagd fänkål & torkade cocktailtomater
fredag
Pulled pork med syrade grönsaker, aioli, tortillabröd & rostad potatis
Pocherad torsk med krispigt bacon, rostad mandel, brynt smör & sötpotatispuré
Sotat tzayspett serveras med picklad kålrabbi, böngroddar, koriander & sesam serveras med sötpotatispuré
lördag
Fetaostfylld laxfilé toppad med grillad serveras med vitvinssås samt örtkrossad potatis
Rådjursbiffar toppad med örtrostade rotfrukter serveras med timjanssås samt kokt potatis
Grönsaksbiffar serveras med gröna bönor, smöras buljong & rotfrukts gratäng
söndag
Brödstekt torsk toppad med dillmarinerade sockerärtor serveras med tartarsås samt dillkokt potatis
Slottsstek med gräddsky, pressgurka, svarta vinbärsgelé & kokt färskpotatis
Spansk tortilla med tomatsallad & basilikakräm