Lunchmeny

Martin, Martin och Robban med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar. 
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö! 

Vecka 38

måndag

Örtbakad Uer med fänkål, vitvinssås och krossad potatis

Korv stroganoff med rostad paprika,
basmatiris & smetana

Tomat & fetaostspaj serveras med primörsallad och marinerade oliver

tisdag

Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon

Flygande Jakob med kyckling, banan, bacon & chili serveras med ris & jordnötter

Gnocchi med rostad tomat, basilika, tofu & lagrad hårdost

onsdag

Panerad flundra med pickalde grönsaker, dansk remouladsås, citron och kokt potatis

Vitlöksstekt kyckling med tomat och mozzarella serveras med basilikasås och grönsaksris

Smörbakad rotselleri med rädisor, rostade kikärtor, gorgonzolasås & ugnsbakad potatis

 

torsdag

Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt och grädde

Grekiska färsbiffar fyllda med oliver, soltorkadtomat och fetaost serveras med tzatziki, skysås och klyftpotatis

Rödbetsbiff med getost, syrlig skysås och kokt potatis

fredag

Husets Bouillabasie med saffransaioli, kokt potatis och vitlöksbröd

Grillad kalvbringa med pico de gallo, rödvinssky och rostad potatis

Saffransrisotto med inlagd fänkål & torkade cocktailtomater 

lördag

Helgbuffé 11.30-15.00
Halstrad torsk med brynt smör, citronstekta sojabönor och blomkålspuré

Grillad majskyckling med fetaost & bladspenat serveras med dragonsås och rostade rotsaker

Grönsaksgratäng ”ratatouille” aubergine, zucchini och lök serveras med tomatsås & krispig örtsallad

 

söndag

Helgbuffé 11.30-15.00
Smörstekt lax serveras med kräfthollandaise, dillmarinerade sommarprimörer och krossad färskpotatis

Grillad fläskfilé med bearnaise, rödvinssås, bakad tomat & potatisgratäng

Butternutpumpa med tzatziki och tomat & olivsallad