Lunchmeny
Martin, Martin och Robban med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar.
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö!
Vecka 38
måndag
Örtbakad Uer med fänkål, vitvinssås och krossad potatis
Korv stroganoff med rostad paprika,
basmatiris & smetana
Tomat & fetaostspaj serveras med primörsallad och marinerade oliver
tisdag
Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon
Flygande Jakob med kyckling, banan, bacon & chili serveras med ris & jordnötter
Gnocchi med rostad tomat, basilika, tofu & lagrad hårdost
onsdag
Panerad flundra med pickalde grönsaker, dansk remouladsås, citron och kokt potatis
Vitlöksstekt kyckling med tomat och mozzarella serveras med basilikasås och grönsaksris
Smörbakad rotselleri med rädisor, rostade kikärtor, gorgonzolasås & ugnsbakad potatis
torsdag
Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt och grädde
Grekiska färsbiffar fyllda med oliver, soltorkadtomat och fetaost serveras med tzatziki, skysås och klyftpotatis
Rödbetsbiff med getost, syrlig skysås och kokt potatis
fredag
Husets Bouillabasie med saffransaioli, kokt potatis och vitlöksbröd
Grillad kalvbringa med pico de gallo, rödvinssky och rostad potatis
Saffransrisotto med inlagd fänkål & torkade cocktailtomater
lördag
Helgbuffé 11.30-15.00
Halstrad torsk med brynt smör, citronstekta sojabönor och blomkålspuré
Grillad majskyckling med fetaost & bladspenat serveras med dragonsås och rostade rotsaker
Grönsaksgratäng ”ratatouille” aubergine, zucchini och lök serveras med tomatsås & krispig örtsallad
söndag
Helgbuffé 11.30-15.00
Smörstekt lax serveras med kräfthollandaise, dillmarinerade sommarprimörer och krossad färskpotatis
Grillad fläskfilé med bearnaise, rödvinssås, bakad tomat & potatisgratäng
Butternutpumpa med tzatziki och tomat & olivsallad